Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza la 19 ani. Imaginea rară cu asistenta, era de nerecunoscut FOTO

Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza la 19 ani. Imaginea rară cu asistenta, era de nerecunoscut FOTO
Cum arata Ramona Olaru de la Neatza la 19 ani

Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase, apreciate și carismatice asistente TV din România. Chiar dacă apare zilnic la Neatza cu Răzvan și Dani și ne înseninează diminețile la matinalul de la Antena 1, puțini sunt cei care știu cu adevărat ce studii are superba blondină. Cum arăta diva la 19 ani. O recunoști?

Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza la 19 ani

Ramona Olaru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Frumoasa blondină este îndrăgită de milioane de români din toate colțurile României, oameni pe care i-a cucerit cu sinceritatea, veselia și felul său jovial de a fi. Cu toate acestea, calitățile sale fizice de invidiat nu sunt singurele atuuri pe care le deține.

Sătulă de a fi catalogată drept „doar un chip frumos”, Ramona a acceptat provocarea colegilor săi de platou și a venit la Neatza cu un dosar care conține toate diplomele sale academice. Telespectatorii au fost surprinși să afle că fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu are două facultăți și un masterat. Mai mult de atât, Ramona Olaru este de profesie inginer în agronomie.

După ce a fost luată la rost și s-au făcut glume cu privire la educația și pregătirea dumneaei…

Dani: Cunoștiințele profesionale, practic…

Răzvan: Ramona a venit la Neatza cu dosarul cu diplome. Facultate de agricultură, Masterat 2 ani. Pe modelul degeaba ai facultate dacă nu ai liceul. A se vedea prima diplomă și frumoasa fotografie.

Dani: Aveai sprâncene tip omidă. Te pensai singură?

Ramona: Nu, era ca semnul de sport! Eram în trend.

Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvani și Dani

Vedeta este foarte schimbată, după cum se poate vedea în fotografiile din galerie. La terminarea liceului și a facultății, Ramona Olaru avea părul negru și sprâncenele închise și foarte subțiri, o apariție complet diferită față de cea de acum.

Ramona Olaru a reușit să-i surprindă pe Răzvan Simion, Dani Oțil și chiar și pe bucătarul Vladutz cu documentele sale oficiale. Simpaticii matinali au felicitat-o pe asistenta TV pentru felul titlul de inginer în agronomie. Soțul Gabrielei Prisăcariu a lăudat-o pe frumoasa vecină, spunând că există politicieni care nu sunt la fel de pregătiți precum este ea.

Dani: Ce atestă acest document?

Ramona: Că sunt tehnician în gastronomie. Țineți minte, cu mine nu muriți de foame.

Răzvan: Șefa la torturi, brânzoaice și savarine. Cofetar-patiser! Ai titlu de inginer în agronimie. Băi, baiatule! Deja lucrurile s-au schimbat.

Dani: Stați cuminți! Bravo, mă! Vezi că avem miniștri cu mai puține documente!

Răzvan Simion: Avem senatori care și-au inventat astfel de diplome!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI