Cum arăta Oana Zăvoranu înainte să ajungă celebră. Nici nu zici că e ea, schimbare majoră. Foto

Cum arăta Oana Zăvoranu înainte să ajungă celebră. Nici nu zici că e ea, schimbare majoră. Foto
Cum arata Oana Zavoranu inainte sa ajunga celebra

Au trecut două decenii de când Oana Zăvoranu și-a făcut debutul în televiziune, cucerind sufletele a milioane de români cu aparițiile sale în telenovele și seriale. A fost considerată antagonista preferată a României, datorită rolurilor sale din Numai Iubirea, Păcatele Evei și Sacrificiul, iar astăzi este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Cum arăta bruneta la începutul carierei sale.

Cum arăta Oana Zăvoranu la începutul carierei

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai celebre vedete de la noi din țară. Controversata actriță și-a făcut o carieră de renume în televiziune, după ce a devenit personajul negativ favorit al telenovelelor.

Cu o siluetă de topmodel, pielea măslinie și trăsături seducătoare, Oana Zăvoranu a fost mereu curtată de către cei mai doriți burlaci din showbizul românesc, fiind o femeie perfect conștientă de calitățile sale fizice evidente.

Perfecționistă, ambițioasă și puternică, Oana Zăvoranu a demonstrat că știe ce vrea de la viață, fiind o femeie hotărâtă și calculată. În ceea ce privește aspectul fizic, actrița se laudă cu faptul că nu a fost nevoită să-și facă prea multe schimbări, lăudându-se cu gene bune și un stil de viață echilibrat.

„Totul in viata se intampla cu un scop, important e sa iti dai seama care este acest scop si cert e ca ACUM mai mult ca niciodata NU mai repet greselile, nu mai pun inima inaintea ratiunii, nu mai cred in oameni, (decat in prea putini), nu ma mai abat de la telurile mele, nu mai privesc DELOC inapoi si nu mai am regrete de nici un fel.

Ma concentrez STRICT sa fiu THE BEST VERSION OF MYSELF, sa ma iubesc la nebunie, sa nu imi refuz nimic din ce as putea sa imi ofer, sa calc peste cadavre daca e necesar, sa am cel mai protectiv scut pentru sufletul meu, sa apar ce IUBESC cu orice pret.

Sa nu am LIMITE in a-mi atinge scopurile si sa nu mai am scrupule….sa nu mai accept lichele lingusitoare pe langa mine si sa cred doar in INTUITIA MEA ?

Stiu ca este CEA mai puternica declaratie a vietii mele…si sa FIU A NAIBII daca nu o respect ca pe Biblie ? Oare ce am devenit?…NU STIU SIGUR, dar imi place.”, le spunea diva prietenilor săi virtuali, acum câțiva ani.

Ce intervenții estetice ar avea Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a fost, dintotdeauna, o femeie cu trăsături de invidiat. Deși natura a înzestrat-o cu o frumusețe naturală, așa cum spun fanii săi, cârcotașii susțin că Zăvo ar fi apelat la ajutorul unor internveții estetice pentru a rămâne veșnic tânără.

De asemenea, actrița se bucură de un metabolism alert care-i permite să aibă o siluetă de adolescentă, la aproape 50 de ani, neavând probleme cu fluctuațiile de greutate. Oana Zăvoranu a recunoscut că și-a făcut, de-a lungul timpului, opt intervenții chirurgicale la nivelul sânilor.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel.

Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic.

Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu.”, a declarat controversata actriță la Antena Stars.