Cum arată Oana Radu în costum de baie după ce a divorțat. Fanii au acuzat-o că ar fi pus câteva kilograme în plus VIDEO

de: Beatrice Dumitru
22 06. 2024

Oana Radu a trecut printr-un divorț dureros, iar artista s-a transformat după despărțirea de Cătălin Dobrescu. Aceasta s-a pozat în costum de baie, iar fanii săi i-au transmis că are câteva de kilograme în plus. Iată cum arată solista.

Oana Radu s-a fotografiat în costum de baie

Oana Radu este cunoscută pentru transformarea spectaculoasă pe care a avut-o de-a lungul timpului, când a slăbit mai multe kilograme. Ea a mărturisea în urmă cu câteva luni că a scăpat de peste 50 de kilograme fără să apeleze la operația de micșorare a stomacului.

Artista a trecut printr-o despărțire dureroasă de soțul său și a recunoscut că în acea perioadă s-a îngrășat zece kilograme. Recent, Oana Radu a publicat pe rețelele de socializare un video de pe plajă din Bulgaria în care apare în sutien, cu bustul generos la vedere și cu un tatuaj imes pe abdomen. ”De unde vezi clipul așta?”, își întreabă cântăreața fanii. Unii dintre aceștia au lăudat-o pentru felul în care afrată, dar au fost și unii care au acuzat-o că a pus câteva kilograme în plus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Oana Radu, despre divorț

Oana Radu s-a căsătorit în august 2019 cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, cel care a și ajutat-o să slăbească și să facă sport. Mariajul lor nu a durat decât trei ani, iar în decembrie 2023 s-a finalizat divorțul. Vedeta a mărturist că a decis să se despartă penru că relația cu fostul soț era una toxică și chiar abuzivă.

”Dacă vă aflați într-o relație toxică, abuzivă, așa cum a fost a mea, vă rog să plecați. Știu cât este de greu. Mi-a luat aproape trei ani să ies din relația asta. Deși relația a durat doar patru ani, eu m-am luptat trei ani să plec. Eu mi-am dorit această despărțire, eu am intentat divorțul, pentru că mi-am recăpătat puterea”, declara Oana Radu într-un podcast, în urmă cu câteva luni.

”Sunt un om împăcat cu mine”

Artista a mai dezvăluit că ea era cea care aducea banii în familie. Când au început relația, Cătălin antrena în Craiova, iar ea locuia în București. După ce acesta s-a mutat alătuir de ea în Capitală a renunțat să mai meargă la sală să antreneze.

”Când a hotărât să se mute la București și au venit foarte multe concerte, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a conduce mașina la concerte și a răspunde la telefoane pentru a programa concerte. Nu a renunțat la meseria de antrenor din altruism, ci pentru că aveam multe concerte”, a continuat Oana Radu seria dezvăluirilor.

Acum, Oana Radu mărturisește că este mai bine decât oricând și se implică tot mai mult pe partea profesională. Are numeroase concerte și proiecte ce îi rotunjesc veniturile, astfel că la capitolul financiar stă foarte bine. Cât despre partea sentimentală, artista a spus că nu caută o relație, dar dacă va apărea un bărbat pe măsura așteptărilor ei, nu îl va refuza.

”În momentul de față sunt un om împăcat cu mine care așteaptă de la viață orice. Sunt tânără, normal că va trebui la un moment dat să găsesc pe cineva care să mă placă și să mă aprecieze așa cum sunt. Nu sunt neapărat în căutare de iubit sau ceva de genul ăsta, dar dacă voi găsi un om care să empatizeze cu mine, cu sufletul meu și care o să mă placă pentru ceea ce sunt eu, cu siguranță va fi”, a spus Oana Radu la Xtra Night Show.