Cum arată nora Gabrielei Firea. Eva este de o mare frumusețe! Fiul vedetei a făcut nuntă ca-n povești cu artiști de renume

de: Ionuț Vieru
25 06. 2024

Este bucurie mare în familia Gabrielei Firea, după ce fiul ei s-a căsătorit cu Eva, o tânără foarte frumoasă. Cei doi miri au avut parte de o nuntă extravagantă, unde au fost prezenți invitați și artiști de renume.

Fiul Gabrielei Firea s-a căsătorit

Tudor s-a căsătorit civil cu alea inimii sale, Eva Emilie, anul trecut, pe data de 7 octombrie, iar petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux din București.

Nora Gabrielei Firea a fost cea care a ieșit în evidență cu o rochie superbă. Tânăra a purtat albă diafană, cu umerii dezgoliți și cu o crăpătură, în față, pe piciorul stâng. Cu această ocazie, fostul primar al Capitalei a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru proaspeții căsătoriți.

„Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții.

Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a postat duminică, pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea.

Fiul Gabrielei Firea și soția lui

Nunta a avut loc într-un cadru superb la Palatul Snagov

Cu puțin timp în urmă, Tudor și Eva au mers și în fața lui Dumnezeu pentru a-și oficializa căsătoria. Petrecerea de după a avut loc la Palatul Snagov, iar Gabriela Firea s-a implicat cât de mult a putut în organizarea nunții.

Este greu de descris în cuvinte emoția pe care am simțit-o în biserică, la slujba cununiei religioase a băiatului meu Tudor și a soției sale Eva. Doar mamele de băieți care au trecut prin asta știu cum este.

O avalanșă de emoții. În primul rând, îți dai seama ca propriul copil pornește pe drumul său, cu binecuvântarea Domnului. Apoi, mai primești în viață încă un copil, pentru că Eva este pentru mine fata pe care nu am avut-o.

Eu sunt mama de trei băieți, deci voi fi soacra cu trei nurori, dar eu le promit că le voi fi o a doua mamă sau o prietenă foarte bună. Lui Tudor i-am spus mereu că o soție fericită înseamnă o familie fericită!

De fapt, pe toți cei trei băieți i-am învățat mereu să respecte fetele și, în general, oamenii. A fost un weekend încărcat de emoție, am avut alături rudele apropiate ale Evei, venite tocmai din Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă și Olanda. De asemenea, ne-au fost alături rudele și prietenii.

Avem mulți fini, am fost nași de cununie sau de botez de zeci de ori, dar sentimentul nu se poate compara”, a declarat Gabriela Firea în exclusivitate, pentru ziarul Click!