Cum arată nepoata lui Petre Roman. Toată lumea a întors ochii după ea pe stradă FOTO

Cum arată nepoata lui Petre Roman. Toată lumea a întors ochii după ea pe stradă FOTO
Calina, apariție de senzație. Cât de bine arată nepoata lui Petre Roman

Calina, fiica Catincăi Roman, își surprinde fanii de fiecare dată fanii prin ținutele nonconformiste, iar ultima ei apariție i-a făcut pe toți să întoarcă capul! Aceasta face ravagii, mai ales pentru că nu se teme să abordeze piese vestimentare ce îi pun în valoare trupul.

Cum a apărut nepoata lui Petre Roman pe stradă. Calina atrage toate privirile

Calina, nepoata lui Petre Roman, a câștigat inimile românilor încă de când a participat la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Chiar dacă a decis să se retragă, în cele din urmă, ea a continuat să își țină fanii la curent cu privire la tot ce face, așa că mulți o apreciază.

Aceasta a apărut pe străzile din București într-o ținută perfectă pentru vară, chiar dacă temperaturile scăzute i-au făcut pe mulți să scoată artileria grea în materie de vestimentație din dulap. Hainele pe care le purta i-au pus în evidență silueta bine lucrată.

Nepoata lui Petre Roman a fost văzută purtând o pereche de pantaloni negri lejeri, asortați cu o bluză ce îi lăsa abdomenul la vedere. Aceasta avea părul prins și a demonstrat că nu a uitat să își accesorizeze ținutele după competiția de la Kanal D, având și ochelari de soare, cercei și un ceas.

Calina face furori. Cât de bine arată fosta concurentă de la Bravo, ai stil

Calina a fost surprinsă de paparazzi Spynews în timp ce avea câștile în urechi și purta o discuție captivantă la telefon. Totuși, aceasta a trecut pe lângă un grup de bărbați ce nu au putut să nu observe cât de bine arată, așa că au analizat-o din cap până în picioare.

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ nu a băgat de seamă, așa că și-a continuat drumul până când a ajuns la un magazin de haine. Evident, aceasta era deja cunoscută în respectiva locație, mai ales pentru că a luat cheia din locul unde era ascunsă și a deschis ușa de la poartă.

Calina are grijă de aspectul său. Ținuta ei a fost îndelung apreciată

Aceasta nu a petrecut foarte mult timp în respectiva locație, mai ales după ce a ieșit din curtea magazinului de haine cu o pungă de hârtie, semn că a căpătat obiectul de care avea nevoie. În tot acest timp, ea nu a întrerupt conversația pe care o purta la telefon.

Totuși, fosta concurentă de la Kanal D a vrut să meargă în continuare la treburile sale, dar a constatat cu stupoare că nu a luat tot ce îi trebuie de la magazinul de haine. Aceasta s-a întors în locația respectivă, fără să aprecieze faptul că a fost nevoită să își întrerupă drumul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI