Cum arată Nelson Mondialu’ după ce și-a pus dinți. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a făcut publice imaginile

Autor: Andrei Simion - 09:08, 13 dec. 2019
Nelson Mondialu' și-a pus dantura. Cum arată acum vedeta?

Nelson Mondialu’ a revenit în atenția tuturor datorită participării fiului său la emisiunea Puterea Dragostei. Majoritatea știu că eticheta sa a fost reprezentată de dantura aproape inexistentă în special în partea de sus. Acum, afaceristul și-a schimbat total înfățișarea datorită dinților perfecți pe care îi are. Cum arată acesta?

Nelson Mondialu’ și-a pus dantură

Nelson a devenit cunoscut datorită replicilor sale acide și al râsului său extrem de colorat. Pe lângă acest lucru, vedeta a șocat o țară întreagă cu bogăția pe care o afișa în fiecare filmuleț video sau în fiecare postare din mediul online.

Deși a dispărut o perioadă, cel mai probabil din cauza timpului limitat, pentru că are nenumărate afaceri, a revenit în atenția tututror după ce a făcut și el parte dintr-o ediție din cadrul show-ului Puterea Dragostei. Cum așchia nu sare departe de trunchiu, fiul său, Livian, a acaparat toate privirile încă de când a pășit în casa băieților.

Nelson Mondialu' și-a pus dantura. Cum arată acum tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei?
Nelson Mondialu’ și-a pus dantura. Cum arată acum tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei?

„Am simţit că leşin de durere”

Problemele dentare ale lui Nelson au apărut încă din 1983, an în care a fost arestat și dus la Gherla. Acesta avea un canin care îi cauza o durere imensă, iar la 2 dimineața a fost dus la cabinetul stomatologic al închisorii. Medicul nu era acolo, astfel că o persoană la întâmplare i-a făcut două injecții și i-a scos caninul. Din păcate, lipsa de profesionalism i-a adus probleme imense peste ani.

„Nu l-a scos din rădăcină, ci l-a rupt. Am simţit că leşin de durere. Apoi m-au prins cu cătuşe si mi-au scos de tot caninul, doi poliţişti mi-au ţinut capul. Două săptămâni am avut hemoragie”, a povestit în trecut Nelson Mondialu’. Iată că în iarna aceasta, chiar înainte de sărbători, vedeta și-a făcut curaj și a trecut pe la medicul stomatolog, care i-a pus în cele din urmă dantura. Tatăl lui Livian s-a mândrit cu noua apariție chiar într-un live pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI