Cum arată nasul Cristinei Joia după ce a fost bătută. Vedeta PRO TV și-a dat masca jos

Cum arată nasul Cristinei Joia după ce a fost bătută. Vedeta PRO TV și-a dat masca jos
Cum arata nasul Cristinei Joia dupa ce a fost batuta

Designerul de la Virusi la Cheie și-a făcut prima apariție după ce la TV după ce a fost agresată fizic în urmă cu câteva luni de zile. Cum arată nasul Cristinei Joia după ce a fost bătută. Vedeta PRO TV și-a dat masca jos.

Cum arată nasul Cristinei Joia după ce a fost bătută

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, designerul Cristina Joia a apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată de când a fost bătută de către o femeie într-un supermarket, acum câteva luni. Designerul a rămas cu cicatrici pe față, după cele două operații pe care le-a suferit la nivelul chipului.

„Este prima dată când oamenii mă văd așa. Este un sentiment greu de descris, dar este un lucru pe care trebuie să mi-l asum și să ajung să-l consider ca făcând parte din viața mea. Au fost două operații grele, cu recuperare lungă, purtat de mască, frig, dureri!”, a povestit Cristina Joia în cadrul emisiunii La Măruță.

Faimoasa brunetă i-a mărturisit soțului Andrei că au existat momente în care i-a fost rușine să dea jos masca, pentru ca oamenii să nu se uite insistent la semnele de pe nasul ei.

„Îmi amintesc că am mers la un moment dat la restaurant și mi-a fost teamă și rușine să-mi dau masca jos. Erau oameni care mâncau acolo și m-am gândit că nu ar fi comod pentru ei să mă vadă așa!”, a declarat celebrul designer la PRO TV.

Cristina Joia a făcut două operații la nas, după ce a fost bătută de o femeie într-un magazin

Cristina Joia a trecut printr-o adevărată tragedie acum câteva luni. Designerul a fost atacat și agresat de către o femeie, în mijlocul unui supermarket. Agresoara i-a spart nasul, lăsând-o pe Cristina Joia într-o baltă de sânge. Bruneta a avut nevoie de două intervenții chirurgicale la nivelul feței pentru a-și reface chipul, însă, din păcate a rămas cu semne pe lateralele nasului.

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator.

Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.’, a spus ea pentru protv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI