13 aug. 2022 | 08:07

Cum arăta Maria Constantin în urmă cu doar câţiva ani. Cântăreaţa de muzică populară, transformare uimitoare. Galerie foto

Monden
Cum arăta Maria Constantin în urmă cu doar câţiva ani. Cântăreaţa de muzică populară, transformare uimitoare. Galerie foto
Cum arăta Maria Constantin în urmă cu câțiva ani. Ce transformări uimitoare a făcut cântăreața de muzică populară.

Maria Constantin a avut parte de o transformare fizică uluitoare în ultimii ani de zile. Cine nu o cunoaște de pe vremea când a fost cerută în căsătorie de către Marcel Toader s-ar putea să rămână surprins de imaginile rare cu cântăreața de muzică populară. Cum arăta Maria Constantin în urmă cu câțiva ani nu bate mai deloc cu felul în care se prezintă controversata vedetă în prezent. Iată cum au modificat-o operațiile estetice pe artistă!

Cum arăta Maria Constantin în urmă cu câțiva ani

Maria Constantin se transformă pe zi ce trece. Intervențiile estetice pe care le-a suferit i-au pus în evidență trăsăturile fizice frumoase astfel încât, de-a lungul anilor, cântăreața de muzică populară a avut parte de o schimbare uluitoare.

Dacă am compara versiunea de acum câțiva ani a vedetei cu cea actuală, puțini ar îndrăzni să creadă că este vorba despre una și aceeași persoană. În acest articol vom vorbi despre intervențiile la care a apelat artista și vom prezenta, în galeria FOTO, imagini rare cu Maria Constantin, inclusiv din copilărie.

După ce a divorțat, cântăreața de muzică populară a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-i transforma corpul în așa fel încât să fie mulțumită de ceea ce privește în oglindă. Maria Constantin consideră că astfel de modificări nu reprezintă ceva special, cel puțin pentru ea. Este normal ca orice femeie să arate bine, potrivit acesteia.

Deschisă către noile proceduri de înfrumusețare, Maria Constantin are acum parte de bune mai pline, sâni mai mari, sprâncene arcuite și o siluetă ca trasă prin inel. Și sunt doar câteva dintre schimbările pe care le-a făcut vedeta, fiindcă pe zi ce trece, pare să ia în calcul orice tehnică ce ar putea să o ajute să arate mai atrăgător.

Ce operații estetice și-a făcut Maria Constantin

Află în rândurile următoare ce operații estetice și-a făcut Maria Constantin pentru a atinge transformarea care a adus-o în lumina reflectoarelor. Cântăreața de muzică populară a recunoscut, în urmă cu mai mult timp, că are mai multe intervenții la nivelul feței. Concret, artista a optat pentru stilizarea sprâncenelor și a buzelor astfel încât nu mai are nevoie să folosească unele produse de machiaj.

Procedura a costat-o pe solistă aproximativ 4.000 de lei. Aceasta este tot mai răspândită în lumea showbiz-ului din România. Din ce în ce mai multe femei apelează la această tehnică de înfrumusețare. Unele pentru a fi mai încrezătoare în ele, altele pentru a nu pierde timp prețios în fața oglinzii de machiaj.

„Sunt la modă aceste proceduri. Toate femeile cochete apelează la ele. Nu sunt intervenții ieșite din comun, ba din contra, unele sunt foarte uzuale. Mi le-am făcut pentru mine. E normal să arăt bine. Sunt femeie și trebuie să am grijă de mine. Acum nu mai am nevoie de make-up, poate doar de fond de ten.

Mi-am dorit sprâncene mai conturate, mai dese și o altă formă. Prietena mea, Elisabeta Vlădescu, mi-a făcut cele mai frumoase sprâncene. Sunt mulțumită și de buze. Urmează să se vadă rezultatul în câteva zile, acum sunt puțin umflată”, spunea Maria Constantin, în urmă cu mai mult timp.

„Mă simt foarte bine”

În afară de aceste intervenții, vedeta și-a pus și silicoane la sâni. Ea a recunoscut că și-a dorit să își ridice sânii, însă a subliniat că nu și-a dorit să îi aibă mai mari.

„După naştere, corpul trece prin anumite transformări. Mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului.

Domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort. În rest, totul este ok. Mă simt foarte bine”, a mai spus Maria Constantin despre silicoanele la sâni.

PlaySport
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cancan.ro
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor All Stars. Războinica a crezut că e o glumă!
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Prime Paşte 2024. Ce angajaţi primesc 3.000 de lei pe card, plus o majorare de salariu de 1.200 de lei, tichete de masă şi spor „de armonizare” de 200 de lei
Capital.ro
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
EVZ.ro
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp de 13 ani
Adevarul
Ce trebuie să facem cu molozul și alte deșeuri din construcții. Depozitarea ilegală poate aduce sancțiuni uriașe
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Afirmații scandaloase făcute de un preot : "Fetele abuzate sexual trebuie să facă și ele închisoare pentru că sunt frumoase"
Redactia.ro
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Capital.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ARMATĂ OBLIGATORIE în România! Din 2026, în DOI ANI, intră în VIGOARE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro