Cum arată mama Andreei Bostanica, adolescenta din Moldova care face furori pe TikTok-ul românesc FOTO

de: Bișinicu Andreea
06 11. 2021

La 17 ani, Andreea Bostanica este considerată „regina TikTok-ului românesc”, adolescenta având aproximativ 3 milioane de urmăritori pe celebra rețea de socializare. Recent, tânăra și-a făcut mama celebră în clipurile postate în mediul online.

Cine este mama Andreei Bostanica, regina TikTok-ului din România

Andreea Bostanica este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România. La numai 17 ani, adolescenta are lumea virtuală la picioare, cu 550 de mii de abonați pe Youtube, 639 de mii de fani pe Instagra și peste 2,9 milioane de urmăritori pe TikTok.

Tânăra este născut în Chișinău, Moldova, acolo unde și-a început cariera de vloggeriță în anul 2017. De-a lungul timpului, creatoarea de conținut a lansat videoclipul piesei „Dă Play”, un succes fulminant de aproximativ 4,8 milioane de vizualizări, piesa „BFF”, care are peste 3,4 milioane, „Swipe Up” cu 3 milioane de views și „Uit de noi” aproximativ 1,2 milioane.

Andreea Bostanica se bucură de popularitate în mediul online, iar piesele sale sunt inspirate din viața reală, spune ea.

„Fac asta de ceva timp. Fac vlog, TikTok și Instagram de peste 3 ani. Am început de mic copil, pur și simplu eram și eu curioasă să pun ceva pe internet. Totul a început așa de curiozitate. Cred că cel mai important este să-ți placă ție asta cu adevărat, să nu faci asta pentru vizualizări, pentru că eu nu fac asta niciodată.

Adolescenta de 17 ani are parte de tot sprijinul din partea părinților săi, în special al mamei sale, care o ajută la filmări, ba chiar apare și ea în anumite clipuri alături de celebra ei fiică. Mama Andreei Bostanica arată fenomenal, iar cele două par a fi surori.

Cu părinții chiar am avut mare noroc pentru că mama mă filmează pentru TikTok și mama se filmează cu mine în TikTok-uri. Un pic uneori o oblig. E un pic mai neobișnuită cu TikTok-urile, cu vlogurile, noi demult deja filmam împreună.”, declara Andreea Bostanica la începutul anului 2021, în emisiunea O seară perfectă de la PRO TV.

Cum le răspunde Andreea Bostanica haterilor din mediul online

Deși este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România, Andreea Bostanica spune că există și mulți internauți care o critică pe rețelele de socializare.

Adolescenta a declarat că piesa „Diamantul” este dedicată atât fanilor săi, cât și acelor persoane care nu o agrează foarte tare. Videoclipul devenit viral pe TikTok vorbește despre succesul influencerilor și vloggerilor în mediul online.

„În urmă mai multor comentarii de hate pe care le-am primit pe TikTok am decis împreună cu echipa mea să facem o piesă pe care să le-o dedicăm atât fanilor, cât și haterilor, dar care să aibă un mesaj serios transmis într-o formă fresh, puțin mai funny, pe caterincă exact pe vibeul care mă caracterizează, cum mi-am obișnuit și publicul urmăritor, fiindcă de problema asta cu bullyingul din online se lovește orice adolescent sau persoană publică prezența pe social media.” a declarat Andreea Bostanica.