Cum arată Loredana Groza, fără filtrele din poze. A fost surprinsă pe Calea Victoriei

Loredana Groza, fără filtrele din poze. Cum arată în realitate

Frumusețea stă în ochii privitoriului, dar, de cele mai multe ori, privitorii, de această internauții, au blamat felul în care muza se afișează pe rețelele de socializare. Ei au zis în număr mare că Loredana Groza nu e ceea ce pare. Dacă unele cadre din cadrul ”X Factor” nu au servit îndeajuns ca probe pentru a arăta că timpul o atinge și pe divă, astăzi, drept mărturie au mai apărut niște imagini cu punctul nostru central, în toate splendoarea, pe Calea Victorie, unde a blocat traficul de pofta unei cafele. Șoferii nu au recunoscut-o, așa că au luat-o la claxoane.

Loredana Groza, fără filtrele din poze

Zilele trecute, Loredana Groza nu a mai avut răbdare să găsească o parcare și a blocat prima bandă, pentru ca partenera sa de drum să ajungă cât mai repede la o celebră cafenea de unde i-a cumpărat vedetei băutura preferată. Fără să îi pese de schimbările acțiunii sale, din senin, Loredana a dat semnal dreapta, a încetinit, a oprit și a lăsat-o pe domnișoara din mașina ei să coboare, apoi a aștepta în față pe avarii.

Pe lângă valul de claxoane pe care l-a încasat, manevra putea să o coste scump, dacă o vedea vreun echipaj de Poliție. Pe lângă acest eveniment, fotoreporterii Ciao.ro au mai surprins și câteva cadre cu Lori în mașină, în timp ce se aranja. Lesne de văzut este că perfecțiunea tenului prezentată de Lori pe conturile ei de socializare, unde ridurile nu există, iar pielea este perfect întinsă, sunt departe de a fi descoperite și în realitate.

Pe de altă parte, nu se poate spune că asta îi exclude calitățile. Totuși, la cei 50 de ani pe care i-a împlinit în vara acestui an, cântăreața surclasează multe dintre doamnele care astăzi au jumătate din vârsta ei. Precum un cameleon, aceasta a reușit să se mențină în topul preferințelor publicului indiferent de vreme și vremuri, ceea ce o aduce aproape de definiția unui adevărat artist. Mai mult, sexualitatea pe care o emana acum 20 de ani, pe când poza în celebra revistă Playboy, s-a păstrat și în zilele noastre.

Copilăria și primele activități muzicale

Loredana Groza s-a născut la Onești, județul Bacău, și a început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul școlii primare și al liceului. A fost și este pasionată de „toate materiile care te ajută să-ți dezvolți o gândire armonioasă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI