Cum arăta Lidia Buble când era copil. Este de nerecunoscut, imagini de colecție cu artista

Imagini cu Lidia Buble când era copil

Deși nu mai poate performa pe scenă, ținându-și astfel și publicul aproape, Lidia Buble menține strânsă legătura cu fanii prin intermediul Instagramului, acolo unde postează des cum arată zilele ei sau își întreabă urmăritorii despre una, despre alta. Contul său a devenit pentru o scurtă perioadă de vreme o valiză de amintiri, arătându-le oamenilor momente din copilăria ei alături de frați și părinți, condițiile de trai de atunci și emoția care o înconjoară acum văzunde-le pe toate laolaltă, în paralel cu prezentul.

Imagini de colecție cu Lidia Buble. Cum arăta când era copil?

Lidia Buble a dat o fugă recent până acasă, acolo unde s-a adunat aproape toată familia sa, de la mic la mare. După ce cântăreața s-a zbenguit alături de micuți, învățându-i să coboare scările într-un mod inedit, folosind o pernă pe care să-și dea drumul din capul scărilor, mai apoi să se lase pe balustradă pentru a ajunge până jos, artista a deschis cutia Pandorei.

Ea a găsit o înregistrare video cu ea, frații și părinții, surprinsă în apartamentul în care locuiau atunci, din 1997, pe care l-a vizionat în compania uneia dintre surori. „Urmăriți un film cu mine. Eu sunt aia cu breton, iar în spate îi avem pe Estera și Daniel. Uite ce scumpi! Cum arăta apartamentul…leșin. Acum îmi aduc aduc aminte tapetul, biroul. Îți dai seama? În 1997…aveam fix patru ani. Săraca mami!”, a spus Lidia pe Instagram, în timp ce urmărea imaginile.

Au râs, și-au amintit de puținul lor, îndeajuns la acea vreme, apoi fiecare s-a retras spre domiciliu. Ajunsă în mașină, cântăreața a pornit radioul din care răsuna o piesă preferată de Estera, o soră care îi seamănă fizic mult, moment în care a izbucnit în lacrimi. „În momentul în care am ajuns în mașină cânta piesa ta. Urăsc momentele în care trebuie să plec. Le urăsc din suflet. Nici nu-mi vine să plec din fața blocului. Urăsc, urăsc când trebuie să plec de acasă”,  a povestit aceasta, printre lacrimi.

Solista are 10 frați 

Lidia Buble este din Deva și are zece frați: Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble, Diana Buble. Vedeta a început să cânte de la o vârstă fragedă, în corul bisericii penticostale ”Emanuel”, unde tatăl ei este pastor.  Familia este compusă din mulți muzicieni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI