Cum arată iubita lui Mario Mutu, Mara, de 19 ani. Legătura ei cu Costi Ioniță

Cum arată iubita lui Mario Mutu, Mara, de 19 ani. Legătura ei cu Costi Ioniță
Mario Mutu este îndrăgostit de o frumoasă brunetă

Cum arată iubita lui Mario Mutu? Până nu de mult, Alexandra Dinu, fosta soție a celebrului briliant Adi Mutu, era în lumina reflectoarelor. Acum se vorbește despre Mario Mutu și despre noua sa parteneră de viață. Ne-am interesat și noi, să vedem cum arată iubita lui Mario Mutu, Mara, de 19 ani. Am aflat și care este legătura ei cu Costi Ioniță.

Mario Mutu, la 20 de ani și plin de tatuaje

În ultima vreme, Mario Mutu, ajuns la 20 de ani, a intrat în atenția paparazzi. Mai ales după ce s-a aflat de noua sa cucerire, o tânără brunetă de doar 19 ani, despre care recunoaște că a cunoscut-o pe Instagram.

Mario, fiul Alexandrei Dinu și a celebrului Adi Mutu, pare a fi un tânăr nonconformist, și plin de tatuaje, conștient de faima numelui pe care-l poartă. De altfel, într-un interviu recent, tânărul declara:

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult.

Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima.

Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut.”, a declarat Mario Mutu la Showbiz Report.

În același timp, Mario a vorbit și despre relația pe care o are astăzi cu celebrul său tată, Adi Mutu, dar recunoaște că este mult mai apropiat de mama sa, la fel de celebra Alexandra Dinu.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar.

Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată.”, a mai adăugat tânărul.

Fiul Alexandrei Dinu și Adi Mutu îndrăgostit. Cum arată iubita lui Mario Mutu, Mara, de 19 ani?

20 de ani este vârsta la care mulți dintre noi, poate, am experimentat prima dragoste. Se pare că este și cazul lui Mario, care de curând a intrat în atenția presei, după ce s-a aflat de noua sa parteneră de doar 19 ani.

Pe numele ei Mara, tânăra brunetă este deja extrem de cunoscută pe Instagram, pentru pictorialele sale incendiare. De altfel, am aflat și care este legătura ei cu Costi Ioniță.

Cei doi au avut o primă colaborare muzicală, de succes spun unii. Cât despre cât de bine se înțeleg și cât de mult se iubesc, Mario a fost ceva mai zgârcit cu presa, declarând doar că mama sa a acceptat-o și că se înțeleg bine.