Cum arată Gianina din Las Fierbinți însărcinată în aproape șase luni: „Plâng de fiecare dată la ecograf! Vreau să aud inimioara”

de: Iulian Ioncea
17 05. 2024

În urmă cu aproape o lună, actrița Anca Dumitra, care îi dă viață Gianinei în serialul Las Fierbiți de la PRO TV, a anunțat că este însărcinată și a postat pe Instaram mai multe fotografii în care își arată burtica de gravidă.

Zilele trecute, frumoasa vedetă a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre sarcina ei. Anca Dumitra nu a vrut să dezvăluie încă sexul bebelușului, chiar dacă ea și întreaga familie l-au aflat deja.

Cea cunoscută de o țară întreagă drept Gianina din Las Fierbinți a afirmat că este însărcinată în aproape șase luni și că se simte foarte bine, chiar dacă a avut și unele dificultăți în primul trimestru de sarcină.

Anca Dumitra, cele mai noi detalii despre sarcină

„E bebe, noi așa îl numim. Încă mai ținem pentru noi. Sunt însărcinată în cinci luni și jumătate. Am trecut de jumătate. E totul bine, slavă Domnului. Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață. Sunt în trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri, dar acum totul este foarte bine. Am energie, am poftă de mâncare.

Familia știe deja sexul bebelușului. Orice ar fi, să fie sănătos, voios și un om bun. Eu plâng de fiecare dată la ecograf. Vreau să aud inimioara. Eu sunt destul de emotivă, cu atât mai mult în perioada asta. Îmi doresc să aud că funcționează totul, că e bine, că se dezvoltă cum trebuie. Cred că de fiecare dată am plâns”, a spus Anca Dumitra în emisiunea „La Măruță”.

Celebra actriță a mai dezvăluit că, în momentul în care au început controalele, a mers împreună cu soțul ei, iar anunțul că este însărcinată voia să îl facă de ziua bărbatului de naștere. Însă nu a putut să țină secretul!

„Eu de obicei nu prea pot să țin secrete”, a afirmat cea cunoscută drept Gianina din Las Fierbinți.