Cum arată Geta, sora lui Culiță Sterp. Incredibil din ce afacere face bani grei

Toată lumea a auzit deja de Culiță Sterp și de problemele sale, dar puțină lume știe că în spatele afacerii cu turmele de oi stă sora lui, Geta. Ea se ocupă de afacerea familiei și, după zvonurile apropiaților, chiar o face bine.

Cum arată Geta, sora lui Culiță Sterp

Culiță Sterp nu este singur în familie, având  trei fraţi, pe Iancu, Ileana şi Geta.  Geta Sterp este cea care se ocupă de una din afacerile familiei, care deţine o stână de oi. Astfel, ea are o tarabă la care vinde urdă, caş şi telemea de oaie.Se pare că celebritatea este în familie, mai ales după ce și Iancu, celălalt frate al lui Culiță, a devenit celebru după ce a ajuns conoscut în casa ”Puterea Dragostei”, emisiune de la Kanal D.

Cum arată Geta, sora lui Culiță Sterp. Incredibil din ce afacere face bani grei
Cum arată Geta, sora lui Culiță Sterp. Incredibil din ce afacere face bani grei

Tânărul s-a remarcat ca fiind un tip emotiv, timid și liniștit, dar cuceritor. A dat apoi dragostea pe supraviețuire, acceptând provocarea Survivor, de la Kanal D. Noul format i-a dat aripi, războinicul având o serie de prestații senzaționale, care îl includ deja în categoria celor mai buni concurenți din primul sezon al reality show-ului.

Incredibil din ce afacere face bani grei

Geta are o tarabă la care vinde urdă, caş şi telemea de oaie. „Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”, a postat Geta. Mama fraților Sterp este mândră de ei, mai ales de Geta și de Iancu, chiar povestind la un moment dat de ce Iancu este mai bun decât Culiță la treburile familiei.

„Este foarte muncitor și extrem de bun la tot ce implică muncile fizice. Știe să mulgă vacile, oile…Culiță nu se pricepe, dar Iancu este expert. El era esențial în această perioadă acasă la noi. Iancu tăia mielul pe care îl puneam pe masă, o făcea în două-cinci minute fără să clipească. De aceea, ne lipsește acum așa mult, însă prestația lui la Survivor România ne mai alină dorul”, a povestit femeia.