Cum arată garsoniera de 11 metri pătraţi. Costă peste 32.000 de euro şi se află într-un mare oraş din România

de: Manolică Anca
05 04. 2023

În ultima perioadă, am putut observa cu toții că prețurile la imobiliare au explodat. Indiferent că vorbim despre garsoniere, apartamente cu două, trei camere sau locuințe de lux, toate s-au scumpit exagerat de mult, mai ales în marile orașe ale țării. Însă șocul în materie de imobiliare vine, din nou, de la Cluj, acolo unde o garsonieră de 11 metri pătrați utili se vinde cu „doar” 32.500 de euro.

Cum arată garsoniera de 11 metri pătraţi care costă peste 32.000 de euro

Orașul Cluj-Napoca a devenit deja celebru pentru prețurile exorbitante pe care le are atunci când vine vorba de imobiliare. Zilele acestea, un nou anunț postat pe un site de specialitate a șocat internauții.

Este vorba despre o garsonieră, de numai 11 metri pătrați, cei mai scumpi din România, se pare. Locuința este promovată ca fiind poziționată într-o zonă bună din oraș, în cartierul Gheorgheni, având multe stații de transport în comun prin apropiere. Cu toate acestea, prețul este unul exorbitant având în vedere spațiul extrem de mic din interior.

Cei mai scumpi 11 metri pătrați din țară

Garsoniera se află într-un bloc din cartierul Gheorgheni, din Cluj, la etajul 1 al imobilului. În anunțul de vânzare, proprietarul a specificat faptul că este complet mobilată și utilată.

Cu toate acestea, după cum se poate observa din pozele din Galeria FOTO, vorbim despre o canapea destul de mică, care are în față câteva corpuri de bucătărie, dar și o mașină de spălat, un frigider și un televizor. Se poate observa destul de bine faptul că spațiul este extrem de mic. Iar prețul este extrem de mare: 32.500 de euro.

„Vând garsonieră în Gheorgheni – zona Poliției Rutiere, suprafața 11 mp, etaj intermediar, finisată modern cu gresie-faianță, parchet, termopan, mobilată și utilată modern, preț 32.500 euro”, se arată în anunțul, postat site-ul de imobiliare Homezz.

Garsonieră de 16 metri pătrați, pusă la vânzare la un preț colosal

Zilele trecute, o altă garsonieră de 16 metri pătrați din Cluj a fost scoasă la vânzare la prețul de 53.000 de euro. Aceasta se află în inima orașului, dar spațiul de care dispune este mult prea mic. De altfel, fotografiile cu aceasta au stârnit amuzamentul internauților, atunci când au văzut cum este mobilată și utilată.

„Vânzare apartament o camera în zona Astoria Centru situat în bloc tip vilă de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 metri pătrați, respectiv 16 metri pătrați suprafață utila. Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat”, este anunțul  proprietarului.