22 ian. 2020 | 08:52

Cum arăta Gabriela Firea la începuturile ei în presă. Mulți se întreabă dacă actualul edil nu are operații estetice

Monden
Cum arăta Gabriela Firea la începuturile ei în presă. Mulți se întreabă dacă actualul edil nu are operații estetice
Cum arăta Gabriela Firea la începuturile ei în presă. Mulți se întreabă dacă actualul edil nu are operații estetice

Toată lumea o cunoaște acum pe Gabriela Firea, prin prisma funcției pe care o deține, cea de Primar General al Capitalei. Dar câți și-o mai amintesc pe Gabriela FIrea, tânăra reporteră, veintă de la Buzău direct pe sticlă, la TVR?

Cum arăta Gabriela Firea la începuturile ei în presă

Gabriela Firea și-a început cariera, în anii 90,ca reporter, la un săptămânal din Bacău, săptamânalul „Pur și simplu“, ca mai apoi la Cotidianul Azi din București. A fost redactor-prezentator la Radio Contact și în 1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice,. Se ocupa de materialele financiar–bancare. A fost editor–prezentator al emisiunii „Jurnal”, realizator-moderator al emisiunii „Ediție Specială” și Realizator-moderator al rubricii „Știrea Zilei”.

Cum arăta Gabriela Firea la începuturile ei în presă. Mulți se întreabă dacă actualul edil nu are operații estetice

Cum arăta Gabriela Firea la începuturile ei în presă. Mulți se întreabă dacă actualul edil nu are operații estetice

Cel care a ”format-o” ca și jurnalist a fost celebrul Cornelius Roșiianu, fost prezentator al Telejurnalului comunist, acesta din urmă spunând prin 2016 că

“Am descoperit si am format oameni cu care mă mândresc, pe care îi iubesc și cărora le mulțumesc pentru faptul că au considerat că le este de folos experiența mea si de viață și profesională: Gabriela Vrânceanu Firea, Mircea Radu, Emilia Nicolaescu”.

Atât de mândru a fost, încât, în 2018, fostul coleg, în vârstă de 73 de ani, a fost numit de Edilul Gabriela Firea în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Pază și Securitate București,  luându-i locul lui Bălan Liviu Adrian.

Încercând să-și lărgească orizontul profesional, Gabriela Firea a trecut pe partea de consultanță politică. A ocupat funcția de consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu. În perioada februarie-decembrie 1999 și purtător de cuvânt al Guvernului și Secretar de Stat, șef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

Odată cu apariția în piața locală a trustului media ”Intact”, condus de Dan Voiculescu, în 2001 trece la știrile Antena 1, ca redactor și prezentator al emisiunii „Observator”, precum și realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 și a l emisiunii „Știrea Zilei” la Antena 3.

Momentul de turnură din cariera Gabrielei Firea se produce în 2012, când decide să intre în eșaloanele politice ale celor de la PSD. A și candidat pentru un loc în Senat, din partea PSD, în colegiul 1 Ilfov, unde primar era soțul ei, Florentin Pandele, fiind aleasă de 74,65% dintre cei care au votat.

După succesul din alegeri, în 2013, a fost aleasă în funcția de președinte al organizației județene Ilfov a PSD. La Congresul PSD din 20 aprilie 2013 a fost aleasă vicepreședinte al partidului la nivel național, fiind propusă de Organizația Femeilor Social-Democrate.

După alegerile prezidențiale , eșuate, din 2014, este propusă să candideze din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de primar general al Capitalei. În urma alegerilor din 5 iunie 2016, Gabriela Firea a devenit primul primar general al Municipiului București femeie.

Gabriela Firea este căsătorită cu primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele. Aceștia s-au căsători în septembrie 2010 și au împreună doi copi, David Petru (2012) și Zian Mihail (2015).Cei doi s-au căsătorit la opt luni de la moartea primului soț al Gabrielei Firea, în 2010.

”Florin era amic cu Răsvan din 98. M-a invitat să vizitez Catedrala din Voluntari şi de acolo a început totul. Poate aşa a vrut Cuvioasa Paraschiva, la care eu mă rog foarte mult şi pe care o consider protectoarea mea, iar Catedrala din Voluntari şi oraşul Voluntari sunt sub protecţia Sfintei Cuvioase Paraschiva”, povestea Firea.

Mulți se întreabă dacă actualul edil nu are operații estetice

Gabriela Firea, prin anul 2000, pe când era purtător de cuvânt al Guvernului, purta atunci ochelari şi era o prezenţă sobră. Puţini ştiu că primul loc de muncă al Gabrielei Firea a fost un post de suplinitoare la o şcoală aflată la 40 de kilometri de Bacău, oraşul ei natal. Astăzi, deşi a înaintat în vârstă, arată mult mai bine, și conform celor spuse de ea, nu are operații estetice.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
INTERDICȚIA se va aplica peste tot în ROMÂNIA. Klaus Iohannis a semnat decretul chiar astăzi, 17 APRILIE
Capital.ro
Cât de înalt poate fi gardul dintre vecini. Legea pe care toți românii care stau la curte trebuie să o cunoască
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro