Cum arată fiul Nadiei Comăneci la 13 ani. Ce sport practică Dylan FOTO și VIDEO

Autor: Chivu Ana - 13:35, 14 iun. 2019
Ce sport practică fiul Nadiei Comneci? Acesta are 13 ani

Fiul Nadiei Comăneci îi calcă pe urme mamei sale. Băiatul are 13 și a ales încă de la o vârstă fragedă să practice un sport. Iată un video cu Dylan care dovedește că i-a „furat” toate darurile mamei.

Fiul Nadiei Comăneci, sportiv de excepție la 13 ani

Dylan, fiul cunoscutei Nadia Comăneci are 13 ani și s-a apucat de gimnastică. Băiatul îi calcă pe urme mamei sale, dat fiind faptul că se descurcă excelent. Una dintre cele mai mari sportive pe care le-a dat România se mândrește la maximum cu cel mic, astfel că împărtășește fotografii și diverse imagini video de la antrenamente.

Dylan Conner este fiul provenit din iubirea Nadiei cu Bart Conner. Micuțul vrea să o ajungă pe mama sa la numărul de trofee și reușite. Acesta, pe lângă gimnastică, practică fotbal, golf și sporturi acvatice.

Fiul Nadiei Comăneci la antrenamente
Fiul Nadiei Comăneci la antrenamente

Fiul Nadiei, afectat de deplasările lungi și dese ale mamei

Nadia Comâneci a vorbit, în cadrul unui interviu, despre viața de familie. Sportiva care obținut prima notă de 10 pentru un exercițiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976, locuiește în SUA, loc în care a fugit încă din 1989. Fosta gimnastă și soțul ei călătoresc extrem de mult, lucru deranjant pentru micuțul pe care îl au împreună. „Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată.

Nadia Comăneci, mândru de fiul care îi calcă pe urme. Dylan este un sportiv de exceție
Nadia Comăneci, mândru de fiul care îi calcă pe urme. Dylan este un sportiv de exceție

Printre cei care călătoresc cel mai mult şi spun nu la multe evenimente pentru că trebuie să gaseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru tine, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găsi un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport”, a spus Nadia Comăneci pentru Prosport, în urmă cu un an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI