Cum arată fiul lui Cristi Borcea, Patrick, la doi ani după ce și-a tăiat stomacul. Mama lui l-a susținut tot timpul acesta

de: Alexandra Chivu
22 07. 2019

Omul de afaceri Cristi Borcea și Mihaela Borcea au avut un mariaj în urma căruia au rezultat trei copii: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Primul enumerat, și cel mai mare dintre ei, a decis că este nevoie să își taie stomacul în urmă cu câțiva ani. Cum arată acum?

Cum arată fiul lui Cristi Borcea, Patrick, la doi ani după ce și-a tăiat stomacul

Patrick Borcea a ales, din anumite considerente, să-și micșoreze stomacul, astfel că a reușit în timp record să slăbească 40 de kilograme. Băiatul cântărea 100 de kilograme și, la ideea mamei sale, a aceeptat să își taie stomacul. Mihaela Borcea și-a susținut băiatul din toate punctele de vedere și a dorit să îi schimbe și stilul de viață complet după intervenție, căci Patrick nu era nici adeptul antrenamentelor la sala de sport, nici a dietelor.

Patrick, înaintea operației de micșorarea stomacului

După operație, băiatul a reușit să slăbească, însă ulterior le-a pus la loc atunci când Cristi Borcea a fost închis prima oară. Au trecut anii, iar tânărul a reușit prin disciplină și răbdare să rămână la o greutate perfectă pentru înălțimea sa. De altfel, e știut că pierderea în greutate schimbă nu numai corpul, ci înfățișarea complet, căci fizionomia lui Patrick s-a schimbat, iar trăsăturile frumoase i s-au evidențiat.

Cristi Borcea alături de a doua sa soție și Patrick

În prezent, băiatul se antrenează în ringul de box și reușește să-și menține tonusul. De altfel, acum, Patrick poate fi considerat un cuceritor atunci când se afișează în public întorcând în jurul lui privirile multora și asta nu numai pentru faptul că este fiul lui Borcea.