08 mai 2022 | 20:33

Cum arată fetele Bond în prezent. Transformarea spectaculoasă a tuturor actrițelor

Monden
Cum arată fetele Bond în prezent. Transformarea spectaculoasă a tuturor actrițelor
Cum arată actrițele care au fost fetele Bond

În 2002, renumita Bond Maryam d’Abo, fostă fata Bond și regizorul John Watkin au creat un film numit Bond Girls Are Forever, ca un tribut adus tuturor femeilor care au jucat în filmele James Bond.

James Bond, bărbatul chipeș cu mașini râvnite de toți și abilități incredibile a fost întotdeauna pasionat de femei frumoase. Succesul general al francizei ”James Bond” este foarte influențat de femeile care au apărut în filme.

Vezi AICI GALERIE FOTO cu transformarea spectaculoasă a tuturor actrițelor!

Ce s-a întâmplat cu fetele Bond, după ce au apărut în seria consacrată

Iată o listă cu toate Bond Girls care au apărut de-a lungul anilor. Cele mai multe dintre aceste actrițe au devenit celebre chiar după rolurile lor ca ”Bond girls”.

Nimeni nu ar putea uita vreodată prima fată Bond, Honey Ryder, și faza care a consacrat-o, în care aceasta iese din Marea Caraibelor în bikinii ei alb, cu un cuțit atașat de ei. Ryder a fost interpretată de Ursula Andress care i-a făcut pe fani să fie în delir.

După James Bond, aceasta a jucat în mai multe filme precum What’s New Pussycat și seriale TV americane și germane. Ea nu a mai activat în industria cinematografică din 2005.

Eunice Gayson a jucat-o pe fata lui Bond nu o dată, ci de două ori, având în vedere că personajul ei, Sylvia Trench, stătea alături de Bond atât în ​​ episodul Dr. No (1962), cât și în From Russia with Love (1963). Linia ei de prezentare „Trench. Sylvia Trench.” a fost un punct culminant în viața lui Bond, pentru că de atunci a venit celebra replică: „Bond. James Bond.”

Aceasta a jucat în multe filme după seria Bond, dar e cunoscută mai ales pentru BBC Sunday-Night Theatre. Ea a încetat să mai joace din 1972 și a murit la vârsta de 90 de ani în 2018.

Seria Goldfinger al lui James Bond a fost unul dintre cele mai populare filme din anii ’60. Jill Masterson, interpretată de Shirley Eaton în 1964, o întruchipa pe celebra fată vopsită în aur care l-a ajutat pe Bond să-l șantajeze pe Goldfinger. Din păcate, povestea ei nu s-a terminat bine pentru că Goldfinger a ucis-o pentru a se răzbuna.

Cariera ei a înflotit după apariția în ”Bond” și a participat la peste 40 de filme și seriale TV până în 2001. În 1999 a scris chiar despre experiența ei ca Bond girl sub titlul Golden Girl, care a avut un mare succes.

Honor Blackman a fost una dintre fetele lui Bond în Goldfinger, începând cu anul 1964. Ea a jucat rolul Pussy Galore, care conducea un grup de femei piloți sub controlul lui Auric Goldfinger.

Blackman nu a încetat niciodată să renunțe la actori, iar cea mai recentă apariție a ei a fost în 2015 în serialul TV You, Me & Them. Ea a fost cea mai cunoscută pentru rolul său longeviv ca și Catherine Gale în serialul TV The Avengers. De asemenea, a jucat rolul profesorului Lasky în mai multe episoade din Doctor Who în anii ’80.

Martine Beswick a jucat-o pe Paula Caplan în Thunderball în 1965, nu fusese însă la primul rol de Bond girl. Ea o jucase și pe Zora cu câțiva ani în urmă în filmul ”From Russia with love” (1963).

Beswick a mers la Londra pentru a-și continua cariera de actriță. După rolurile ei la James Bond, a început să se facă remarcată. De-a lungul carierei, a jucat în mai multe filme, iar activitatea sa  s-a oprit în jurul anilor 90. Mai târziu a jucat în mai multe filme, dar roluri mici. Actrița italiano-americană a încetat să mai joace în 1978, odată cu participarea ei la faimosul serial de televiziune Hawaii Five-O.

Tsai Chin este o actriță britanică de origine chineză care a jucat rolul unei fete Bond pe nume Ling, în prima scenă din You Only Live Twice din 1967.

Chin nu s-a limitat la actorie, este și cântăreață, profesoară și autoarea cărții Daughter of Shanghai. După Bond, a jucat în mai multe filme importante precum Memoriile unei gheișă, Now You See Me 2 și Casino Royal. Ultima ei apariție în film a fost în Lucky Grandma în 2019.

Frumoasa Helga Brandt, cu părul roșu, din You Only Live Twice, a fost interpretată de actrița germană Karin Dor încă din 1967. Dor a jucat în peste 70 de filme în cariera ei ca actriță atât în ​​America, cât și în Germania. Cel mai recent rol al ei a fost Rosa în Die abhandene Welt. Ea a murit în 2017.

Dacă ești fan Game of Thrones, probabil știi deja că Diana Rigg a jucat-o pe Olenna Tyrell. Dar în 1969, Rigg a fost și una dintre fetele lui Bond din Serviciul secret al Majestății sale și cea mai importantă. Cariera de succes a lui Rigg vorbește de la sine. Ea a câștigat multe premii Emmy și alte premii și nu a renunțat niciodată la actorie. Pe lângă rolul din Game of Thrones, ea a jucat în Detectorists și a apărut și în Doctor Who ca Mrs. Winifred Gillyflower în episodul „The Crimson Horror”.

PlaySport
„Nume din Biblie”! Vlăduța Lupău și Adi Rus au decis cum o să-l cheme pe băiețelul pe care-l va naște artista
Ego.ro
Dumnezeule! Cât de frumoasă este iubita lui Pescobar. De asta o ține ascunsă
Digi24
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
Cancan.ro
Cum va fi condusă Andreea pe ultimul drum! Decizie emoționantă luată de familia tinerei ucise de Mirel
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Un „pui de arici” salvat s-a dovedit a fi ceva cu totul neașteptat. Ce era, de fapt: „Poate dăm un nume acestei noi specii”
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Capital.ro
Anunț trist despre Prințesa de Wales. Un celebru medic spune adevărul despre Kate Middleton
EVZ.ro
Reguli noi pentru deținătorii cardului de sănătate. Ordin al șefului CNAS
Adevarul
Iluzie optică puternică, în Munții Retezat. Fenomenul ciudat de primăvară naște controverse VIDEO
BZI.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra! Tânăra nevăzătoare este virală în mediul online! – VIDEO
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Atentie, imagini sensibile! Un martor cheie a postat imagini de la crima care a socat Romania. FOTO
Redactia.ro
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Digisport.ro
4 zodii care vor avea parte de un eveniment mult așteptat în luna aprilie. Planurile se vor concretiza, iar visele devin realitate
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cățel alb și pufos în brațe, Lukașenko vorbește cu generalii despre atacarea Poloniei
Digi24
O româncă din Spania a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea. Apoi i-a cerut bani
Digi24
Retrasă din lumea mondenă, fosta bombă sexy e de nerecunoscut! S-a apucat de scris cărți de bucate
Unica.ro
„Puiul vopsit” din magazine. Ce mănâncă, de fapt, românii
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
UNGURII cutremură Europa. Ungaria NU va renunța niciodată: Imposibil
Capital.ro
"Nu faceți greșeala asta de Paști!" | Avertismentul unui medic cu privire la ouăle din ciocolată
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
NIMIC în PLUS la PENSIE pentru milioane de ROMÂNI! Capcana din LEGEA PENSIILOR
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro