Cum arată fetele adoptate de Elena Cârstea. Cu ce se ocupă de când sunt majore, în America! Imagini rare

Fetele adoptate de Elena Cârstea fac senzație pe internet

Elena Cârstea este o mamă foarte feritictă, iar asta se poate observa cu ușurință din ultimele imagini apărute pe internet. Are două fiice minunate, pe Sanda (22 de ani) și Adriana (18 ani), pe care le-a adoptat când erau foarte mici și care acum se află la început de carieră.

Fetele adoptate de Elena Cârstea fac senzație pe internet

„Sanda a ales să intre în Garda Naţională, unde poate fi solicitată să salveze americanii, în caz de situaţii de urgenţă, precum cutremure sau uragane”, a dezvăluit Elena Cârstea, care a mai precizat că și Adriana se gândește serios să își urmeze sora și să îmbrace haina militară.

„Cea mică va merge  tot pe urmele Sandei. Vrea şi ea să fie în Garda Naţională, ceea ce m-a surprins. Nu mă amestec, le las pe ele să decidă ce vor să facă în viaţă”, a adăugat vedeta.

Sanda și Adriana
Sanda și Adriana

Cu așa fete, Elena Cârstea este cea mai fericită mamă din lume. Artista s-a reprofilat, după ce în anul 2006 s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de fiicele sale și de soțul ei,  Glenn Muttart.

„Lucrez la o agenţie imobiliară şi am ales acest loc de muncă întrucât îmi oferă un program flexibil şi îmi permite să petrec mai mult timp cu familia”, a spus artista, care în trecut a fost solistă de muzică ușoară/pop, compozitoare și textieră.

A absolvit în anul 1981 liceul de artă din Sibiu și încă de la 16 ani și-a format primul grup alături de Ioan Gyuri Pascu. Formația celor doi s-a numit Trandafirii negri. A cântat de mic copil alături de sora sa în formații muzicale școlare. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit artistei Elena Cârstea la 10 decembrie 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B – „Muzică”, pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI