Cum arată femeia care a cheltuit 57.000 de lire pentru a semăna cu Kim Kardashian GALERIE FOTO

Cum arată femeia care a cheltuit 57.000 de lire pentru a semăna cu Kim Kardashian GALERIE FOTO
Cum arata femeia care a cheltuit 57.000 de lire pentru a semana cu Kim Kardashian GALERIE FOTO

Una dintre cele mai înfocate fane ale lui Kim Kardashian și-a făcut numeroase operații estetice pentru a semăna cu idolul său. Cherri Lee, o profesoară din Coreea de Sud, a luat decizia radicală de a-și schimba trăsăturile faciale și formele trupului, pentur a fi confundată cu fosta soție a lui Kanye West. Cum arată acum tânăra de 28 de ani.

O tânără din Coreea de Sud s-a operat pentru a arăta ca idolul ei, Kim Kardashian

Cherri Lee, o profesoară din Coreea de Sud, în vârstă de 28 de ani, a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, pentru a arăta ca o copie fidelă a celebrei Kim Kardashian.

Tânăra susține că a luat cea mai bună decizie a vieții sale, fiind foarte încântată de toată atenția pe care o primește, acum, din partea reprezentanților sexului puternic.

Bruneta a investit foarte mult în imaginea ei, vorbind acum de sume colosale ce se ridică până la 57.000 de euro. Cherri Lee și-a pus implanturi cu grăsime în posterior și a apelat de două ori la implanturi mamare, pentru a căpăta un bust generos.

De asemenea, controversata profesoară de engleză a suferit câteva operații la nas și pomeți, o reducere a bărbiei, liposucții și două runde de îndepărtare a grăsimii bucale, pentru a-și subția obrajii.

„Îmi place aspectul meu, dar tot aș lua în considerare mai multe liposucții. Ar fi dificil să obțin un alt lifting brazilian de fund, deoarece mi-au luat deja aproape toată grăsimea de pe mine. Dar cu liposucția, cred că dacă aș avea brațe mai mici, mi-ar face fundul să pară mai mare.

Nu voi regreta niciodată, îmi place privilegiul de a fi admirată. Este cu siguranță un lucru real, ca atunci când mergi la restaurant și nu există mese, dar ești o femeie frumoasă, ei să îți găsească imediat o masă.

„Singurul meu regret este că nu am făcut-o mai devreme!”

Cea supranumită Kim Kardashian din Coreea de Sud este extrem de încântată de felul în care arată acum, bucurându-se de faptul că bărbații o curtează intens.

Mai mult de atât, profesoara de limba engleză susține că nu ar dori să se oprească aici cu modificările corporale.

Când călătorim într-o țară străină, este, cu siguranță, util și mă face să mă simt bine. Nu am făcut toate astea pentru micile favoruri din viață, am făcut-o ca să-mi placă felul în care arăt, dar este cu siguranță un avantaj.

Nu voi regreta niciodată schimbările pe care le-am făcut și singurul meu regret este că nu am făcut-o mai devreme.

Bărbații mă iubesc! Am mai mult succes de când m-am operat. Mereu mi-a plăcut să fiu în centrul atenției,  pentru că mă face să mă simt sexy. Oamenii se comportă mai frumos cu tine atunci când arăți bine.”, a declarat Cherri Lee pentru publicația Daily Star.