Cum arată Elena Merișoreanu după ce s-a vindecat de covid-19. ”Sunt un om puternic, gândesc pozitiv, nu am frică”

Cum arată Elena Merișoreanu după ce s-a vindecat de covid-19. ”Sunt un om puternic, gândesc pozitiv, nu am frică”
Elena Merișoreanu, reacție după lupta cu COVID-19

Elena Merișoreanu a venit cu prima apariție după ce s-a vindecat de coronavirus. Povestea cântăreței este sfâșietoare. Cum a fost această perioadă grea încercată pentru solistă?

Elena Merișoreanu, primele reacții după externare: cum a luptat cu COVID-19?

Elena Merișoreanu a fost infectată cu COVID-19 la scurtă vreme după ce soțul său a fost și el testat pozitiv cu virusul chinez. Celebra cântăreață a venit să-și spună povestea. Aceasta a spus că s-a simțit rău preț de 6 zile, ulterior a descoperit că nu are gust și miros.

Vedeta a subliniat că a avut noroc de faptul că își administrase schema de vaccin, motiv pentru care a făcut o formă ușoară. Cu toate astea, a ajuns pe mâna medicilor care au pus-o pe picioare.

Cea din urmă a mulțumit medicilor și asistentelor care au tratat-o impecabil, dar și pentru munca depusă în toată această perioadă de foc. Din nefericire, partenerul cântăreței a fost într-o stare mai gravă și a avut plămânii într-un procent de 80%, dar și-a revenit în cele din urmă.

„Abia am ieșit din spital”

„Abia am ieșit din spital. Nici nu am cuvinte să mulțumesc colegilor cu care poate nu am vorbit ani de zile și care m-au sunat. Cei care nu au fost vaccinați au trecut prin faze foarte grele, eu având vaccinul am avut o formă mai ușoară. M-am dus la spital după ce am stat 6 zile acasă. Mă durea capul, amețeam, transpiram, mă durea în vârful capului. Trece o zi și vine să-mi spună fiica-mea că nu beau cafea.

Am văzut atunci că n-am gust și n-am miros. Am fost la Matei Balș, în fața mea mai erau 10 salvări. Toate scaunele de la camera de gardă erau ocupate. Nu e nimic de glumă, oameni buni. Aveam plămânii afectați 8%, soțul meu a avut 80%. Toți am fost vaccinați. Soțul nu era atunci când a făcut COVID-19. Norocul lui a fost că a stat la țară, a stat la terapie intensivă 3 săptămâni, dar acum e bine.

„Am plâns…”

Am devenit foarte puternică și nu mai simt frica de nimic. Să știi că Dumnezeu lucrează prin oameni. Când am văzut cum umblă cadrele medicale prin spital, cum au grijă de toată lumea, am plâns și m-am întrebat de ce sunt denigrați toți medicii și toți. Am primit multe telefoane de încurajare, alții m-au acuzat că am luat bani pentru reclamă.

Nu mi-a venit să cred. Oameni buni, nu aveți de ce să nu vă vaccinați. Azi nu mai eram aici dacă nu mă vaccinam. M-au pus pe perfuzii, m-au pus pe injecții, iar în cele din urmă am plecat sănătoasă că m-au pus oamenii pe picioare. Mulțumesc tuturor! Nu am luat niciun ban. E o rușine să spui așa ceva. Nu vă gândiți când vorbiți așa ceva?

Sănătatea nu se cumpără. Totul se plătește în viață, vorbiți! Am stat 3 ore până să-mi caute un pat. Am văzut atâta suferință…Eu la vârsta mea nu mai veneam de acolo (n.r. spital) dacă nu aveam vaccinul”
Elena Merișoreanu (Sursa: emisiune ‘La Măruță’ – Pro TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI