Cum arăta Dana Budeanu când a apărut prima oară la TV. Vedeta e schimbată, o recunoşti? Foto

Cum arăta Dana Budeanu când a apărut prima oară la TV. Vedeta e schimbată, o recunoşti? Foto
Cum arata Dana Budeanu cand a aparut prima oara la TV

Dana Budeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai titrate și controversate vedete din România. Designerul a căpătat notorietate în mediul online în 2019, după ce a încheiat colaborarea cu PRO TV și a distribuit Verdictul moden pe Youtube. Cum arăta creatoarea de modă la debutul său în televiziune.

Cum arăta Dana Budeanu acum 10 ani

Este considerată una dintre cele mai populare dive ale României, având una dintre cele mai puternice și prezente voci din mediul online.

Dana Budeanu se bucură de popularitate, de mai bine de trei ani de zile, de când a plecat de la PRO TV și a decis să-și deschidă propria rubrică de verdict monden pe rețelele sociale, acolo unde a avut parte de un succes incredibil.

În 2021, creatoarea de modă și-a șters toate clipurile devenit virale pe Youtube, mutându-și întregul conținut pe aplicația Verdict by Dana Budeanu.

Deși, astăzi, notorietatea ei a căpătat dimensiuni astronomice, puțini sunt cei care știu cum arăta Dana Budeanu la debutul său în televiziune.

Timpul pare să fi fost blând cu Dana Budeanu, vedeta arătând de parcă ar fi descoperit fântâna tinereții eterne. Pielea măslinie, formele feminine, picioarele lungi au fost, dintotdeauna, cele mai evidente atuuri fizice ale divei.

Ce pofte culinare are Dana Budeanu

De-a lungul anilor, Dana Budeanu și-a păstrat silueta de adolescentă încă din tinerețe, având dintotdeauna un trup sculptat.

Cu toate acestea, diva în vârstă de 43 de ani a recunoscut că nu a ținut niciodată dietă și că mănâncă orice, satisfăcându-și toate poftele culinare.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort.

Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant.

Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.”, povestea Dana Budeanu, acum ceva timp.