Cum arată cel mai bun hotel din lume în 2024. Serviciile care l-au diferențiat de alte resorturi de lux

de: Ștefan R. Apostol
18 09. 2024

Atunci când te decizi să mergi într-o vacnță, printre primele lucruri pe care le alegi este hotelul. Dar, dacă nu știi ce să alegi, te ajutăm noi spunându-ți cum arată cel mai bun hotel din lume în 2024. Acesta a fost ales de nu mai puțin de 600 de jurnaliști, serviciile oferite fiind criteriul care l-au diferențiat de alte resorturi de lux.

Un hotel excelent poate defini o întreagă vacanță

Indiferent de ce loc din lume ai alege pentru o vacanță, cel mai important aspect este alegerea hotelului.

Fie că alegi unul de trei, patru sau cinci stele, contează care este oferta de servicii, modul în care angajații relaționează cu tine, dar și confortul pe care aceste spații le au.

Nu de puține ori am auzit de hoteluri care una anunțau în oferte, și alta descopereau turiștii odată ajunși la fața locului. Unde mai pui că în unele cazuri se plăteau și sume considerabile pentru servicii care, fie erau sub ofertă, fie nu existau deloc.

„The World’s 50 Best Hotels”, ediția 2024

Așa se face că în ultimii ani, mai-marii din industria hotelieră s-au lăsat pe mâna unui grup de junraliști, aleși pe sprânceană, care să catalogheze care este cel mai bun hotel din lume.

Așa s-a întâmplat și în 2024, find vorba despre clasamentul „The World’s 50 Best Hotels”. Clasamentul de anul acesta a fost dezvăluită în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor în direct, care a avut loc la Londra ieri, pe 17 septembrie.

În lista anunțată ieri seară la Londra vorbim de spații hoteliere aflate pe cele mai exotice insule, unele chiar private, și până la ceelbra capitală a Thailandei, Bangkok.

Cum arată cel mai bun hotel din lume în 2024

Și pentru că tot am menționat Thailanda, în cadrul galei „The World’s 50 Best Hotels” premiul pentru cel mai bun hotel din lume i-a fost decernat hotelului Capella Bangkok.

Capella Bangkok a fost votat hotelul clasat pe locul 1 în întreaga lume. În opinia celor 600 de jurnaliști, cele 101 camere pline de lumină și vilele sale super-spațioase oferă o evadare de neegalat din oraș.

În același timp, hotelul trăiește și respiră patrimoniul local. Echipa de angajați personalizați de la Capella Bangkok, cel mai bun hotel din lume, este disponibilă pentru a organiza orice, de la o sesiune de cumpărături pe măsură prin centrele comerciale ale orașului până la o sesiune privată de meditație condusă de un călugăr la un templu vechi de secole.

Cel mai bun hotel din lume în 2024. Serviciile care l-au diferențiat de alte resorturi de lux

Oferta de restaurante și baruri este la fel de exemplară cum v-ați aștepta într-unul dintre cele mai mari orașe gastronomice din lume, restaurantul emblematic Côte fiind condus de chef Mauro Colagreco, lider mondial.

Situat pe malurile celebrului râu Chao Phraya, Capella Bangkok a fost desemnat cel mai bun hotel din Asia și cel mai bun hotel din lume în 2024.

Hotelul Capella, de la deschiderea sa în octombrie 2020,  a câștigat nenumărate premii de la aproape toate publicațiile de turism de pe piață, toți spunând că, de fapt, merită.