09 dec. 2019 | 22:20

Cum arată casa din Canada în care locuiește Ștefan Hrușcă. FOTO

Știri generale
Cum arată casa din Canada în care locuiește Ștefan Hrușcă. FOTO
Cum arată casa lui Ștefan Hrușcă în care locuiește în Canada

Ștefan Hrușcă s-a născut pe 8 decembrie 1957 la Ieud, Maramureș. Este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 a susținut peste 1000 de spectacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.

Cum arată casa lui Ștefan Hrușcă, unde locuiește în Canada

Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Puțini sunt însă, cei care știu cum arată fiul artistului, în vârstă acum de 27 de ani. Mereu o persoană discretă, interpretul și-a ținut familia departe de ochii presei.

De peste 21 de ani, Ștefan Hrușcă duce o viață liniștită de canadian, în Whitby, lângă Toronto. La mai bine de 7.700 de kilometri distanță de locurile natale, el și-a construit o casă și o familie frumoase, alături de ieșeanca Gianina, fost fotomodel.

Hrușcă și Geanina au împreună doi copii

Cei doi au îmreună doi copii, pe Steven, în vârstă de 27 de ani și pe Andra. Cel care i-a călcat pe urme celebrului Hrușcă, este chiar fiul lui, care a urmat tot o carieră muzicală, însă, a abordat un gen total diferit de cel al tatălui său. Steven este muzicant și și-a format propria formație rock, alături de care cântă la diferite petreceri private și uneori la spectacole mai mari.

Lui Ștefan Jr, prietenii îi spun Steven, este un tânăr de 27 de ani, pasionat de muzica rock, care a studiat și învățat programarea, urmând-o pe mama sa în carieră.

Hrușcă vine de fiecare dată, de Crăciun, în țară

De aproape 30 de ani, fiecare Crăciun ni-l aduce pe Ștefan Hrușcă în case. După ce trec sărbătorile, vestitul colindător leapădă cojocul de lână și graiul maramureșean și se întoarce pe meleagurile unde locuiește, respectiv orașelul Whitby de lângă Toronto. Acolo, vorbeste în engleză și stă într-o vilă mândră, situată într-o zonă rezidențială de lângă lacul Ontario. N-are un job, așa că își dedică tot timpul muzicii, grădinii, bunului său prieten Diesel, un brac german, și bineînțeles, familiei.

Colaj casa lui Ștefan Hrușcă din Canada

Casa lui Ștefan Hrușcă din Canada – artistul se întoarce în țară doar în preajma sărbătorilor

În timpul unui turneu din România, a povestit la TVR doar că locuiește într-o casă din cărămidă, de lângă pădure, pe care a renovat-o singur, cu o gradină mare. Reporterii  au reușit să-i identifice vila pe o străduță liniștită și curată din Whitby unde, după modelul nord-american, toate casele sunt construite după aceeași schiță. Un vecin și-a scos locuința la vânzare, așa că am aflat și care e prețul zonei pentru o astfel de vilă: aproximativ 500.000 de dolari pentru patru camere, două băi, piscină și un garaj care poate adăposti două mașini. După ce băiatul său cel mare a plecat la facultate, la Toronto, unde părinții i-au luat un apartament, Hrușcă a rămas în casă alături de soția sa, care lucrează la guvernul provincial, și fiica Andra, în vârstă de 17 ani.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro