Cum arată blocul de lux din Beverly Hills în care nu mai are acces Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. FOTO

Cum arată blocul de lux din Beverly Hills în care nu mai are acces Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. FOTO
Cum arată blocul de lux unde Monica Gabor nu mai are acces după despărțire?

Oamenii sunt din ce în ce mai curioși de relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink ce a fost ani buni ținută departe de ochii tuturor. Iată că după despărțire au început să iasă la iveală anumite detalii. Cum arată blocul din Beverly Hills în care modelul nu mai are acces?

Cum arată locuința de lux din Beverly Hills a fostului cuplu?

Mr. Pink și Monica Gabor s-au iubit preț de aproximativ 10 ani. Cunoscutul model a decis ca imediat după divorțul furtunos de Irinel Columbeanu să plece departe de meleaguri. Anii au trecut, iar mai apoi și Irinuca a hotărât același lucru.

Fostul milionar român care îi este tată și-a dat acordul, iar adolescenta locuiește și acum alături de mamă. Moni s-a bucurat de o poveste de dragoste departe de ochii lumii. Dacă în relația cu Columbeanu avea atenția tuturor, în povestea de iubire cu Pink a schimbat drastic acest lucru.

Niciunul din cei doi nu au afirmat concret că relația lor s-a încheiat, dar românca a dat de înțeles acest lucru din dreptul mai multor detalii. Cât timp s-a iubit cu afaceristul chinez aceasta nu a mai pășit în România, părea că a pierdut legătura cu familia și că s-a îndepărtat de oricine din trecutul ei.

După ce a ajuns la urechile tuturor că ea și acesta s-ar fi despărțit tot peisajul s-a schimbat. Moni s-a întâlnit mai des cu Ramona Gabor, ulterior cele două i-au făcut o vizită și surorii mai mari, Alina. De asemenea, pozele cu bărbatul celebru au dispărut de pe rețelele de socializare, iar ieșirile cu fiul său s-au rărit considerabil. 

  • Vezi Galeria FOTO

Detalii despre imobil

Cei doi au locuit împreună într-o vilă situată în celebru cartier Beverly Hills. Imobilul este situat pe o stradă renumită și costă aproximativ 5.000.000 de dolari. Reședința are un living uriaș și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, șeminee, bar, pereți de sticlă, o sală pentru saună și spa, o piscină interioară, iar la subsol o vinotecă.

Bărbatul i-a pus la dispoziție toate condițiile și a înconjurat-o în lux și opulență. Iată că sigur că după despărțire ne gândim că aceasta nu va mai frecventa vila ca-n povești.

“Dacă iese din cuvântul lui Mr. Pink, chinezul o lasă în chiloţi. Monica ascultă orbeşte de el, nu face nicio mişcare fără aprobarea lui”, a dezvăluit pentru Libertatea o persoană apropiată cândva vedetei. Separarea ar fi avut loc în urma numărului mare de restricții impuse de bărbat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI