Cum arată Andreea Tonciu fără pic de machiaj. Adevărul a ieșit la iveală la Survivor România 2022

Cum arată Andreea Tonciu fără pic de machiaj. Adevărul a ieșit la iveală la Survivor România 2022
Andreea Tonciu, nemachiată la Survivor. Cum arată

Andreea Tonciu a acceptat provocarea vieții sale și a plecat în Republica Dominicană. Despărțirea de familie a fost foarte grea pentru brunetă. Aceasta o să se confrunte cu anumite condiții dure. Telespectatorii au fost surprinși când au văzut-o la Survivor România 2022 fără pic de machiaj.

Cum a apărut Andreea Tonciu la Survivor România 2022

Andreea Tonciu vrea să le demonstreze tuturor că este o luptătoare, așa că a acceptat să participe la Survivor România 2022 și să facă parte din echipa Faimoșilor. Vedeta abia și-a putut abține lacrimile în momentul în care a plecat din România, ținând cont că despărțirea de familie a fost dureroasă.

Aceasta este o mămică desăvârșită, astfel că petrece orice clipă alături de micuța ei, Rebeca. Cu toate acestea, Andreea Tonciu și-a dorit să își testeze limitele și să le demonstreze tuturor că este o luptătoare în adevăratul sens al cuvântului. Bruneta nu a stat pe gânduri și a acceptaat provocarea!

Ea a participat în trecut și la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a demonstrat că nu se lasă doborâtă de momentele grele. Totuși, vedeta s-a confruntat cu numeroase critici de-a lungul timpului, internauții susținând că își editează prea mult pozele din mediul online.

Ce a transmis Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a făcut spectacol încă de la prima ediție Survivor România 2022. Vedeta a recunoscut că vrea să le demonstreze fanilor săi că poate să facă față provocărilor. De asemenea, bruneta a punctat că la această emisiune toată lumea poate să observe cum arată fără pic de machiaj,

„Oamenii de acasă nu mă știu luptătoare, cu sala. Am venit pentru ceva, toată lumea mă acuză ca îmi editez pozele. Acum o să ma vadă toată România, toată națiunea, fără make-up.”, a spus Andreea Tonciu, la Survivor România 2022.

Ce a promis Andreea Tonciu

Mai mult, încă de când s-a prezentat în fața tuturor, Andreea Tonciu a promis că nimeni nu a văzut-o așa cum o să se afișeze la emisiunea difuzată la Pro TV. Bruneta a explicat că o să treacă prin numeroase schimbări cât timp se află în Republica Dominicană.

„Am venit să vă demonstrez foarte multe lucruri, nu m-ați cunoscut atât de puternică. O să vedeți foarte multe schimbări la mine”, a mai zis Andreea Tonciu.

Din echipa Faimoșilor fac parte Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia Bilionera, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI