Cum arăta Andreea Marin la începutul carierei în televiziune. Imaginile de care puţini români îşi mai amintesc

Cum arăta Andreea Marin la începutul carierei în televiziune. Imaginile de care puţini români îşi mai amintesc
Andreea Marin, imagini de colectie de la inceputul carierei sale

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât este una dintre cele mai titrate și îndrăgite prezentatoare TV din România. Frumoasa brunetă se bucură de o carieră fulminantă în televiziune de mai bine de 25 de ani, iar recent, diva a postat o fotografie de la începutul carierei sale, când avea doar 21 de ani. Dovada că Zâna Surprizelor nu îmbătrânește.

Imagini rare cu Andreea Marin de acum 25 de ani, de la începuturile sale în televiziune

Andreea Marin a câștigat, de-a lungul decadelor, respectul, admirația și afecțiunea fanilor săi, prin carisma, eleganța, simțul dezvoltat al umorului și profesionalismul de care diva a dat mereu dovadă.

La 21 de ani, frumoasa jurnalistă nu-și putea stăpâni mâinile de emoție, atunci când era cooptată să transmită decernarea Premiilor Oscar, direct de pe covorul roșu.

Recent, fosta soție a lui Ștefan Bănică a umblat la sertarul cu amintiri și a distribuit o fotografie de colecție în mediul online, spre deliciul susținătorilor săi fideli.

Imaginea ne arată o Andreea Marin tânără, veselă, plină de speranță și emoționată. Admiratorii brunetei au observat cât de blând a fost timpul cu fosta Zână a Surprizelor, întrucât frumoasa prezentatoare de la TVR ar fi descoperit secretul tinereții veșnice.

La 47 de ani, Andreea Marin arată impecabil. Distinsă, elegantă și rafinată, diva și-a păstrat șarmul adolescentin și silueta de invidiat, spre admirația celor din jurul ei.

„În studioul știrilor din @televiziunearomana de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metafora!), când transmiteam de pe covorul rosu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seara prezentat de Mircea Radu.”, a declarat Andreea Marin pe rețelele sociale.

„Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine!”

La începuturile sale în televiziune, Andreea Marin a fost curtată de către cei mai eligibili burlaci din România, fiind o femeie extrem de frumoasă și de elegantă.

De asemenea, vedeta a fost întotdeauna conștientă de atuurile sale fizice de necontestat, motiv pentru care a acceptat să facă un pictorial foto pentru o cunoscută revistă destinată urmașilor lui Adam.

Desigur, fotografiile au fost realizate cu bun gust și decență, pentru a-i scoate în evidență trăsăturile fine și feminitatea.

Etern recunoscătoare pentru toate lucrurile bune care i s-au întâmplat, în aproape jumătate de secol de viață, Andreea Marin a ținut să-i mulțumească divinității pentru faptul că se simte o femeie împlinită, pe toate planurile.

Ambasador UNICEF, prezentatoare TV, jurnalistă și antreprenoare de succes, Andreea Marin se bucură de toate reușitele sale alături de fiica ei, Violeta.

„Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mă ține cu spiritul tânăr.

Decorul noii mele emisiuni, @nuexistanusepoate cu Andreea Marin, e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din strainatate (cu emoții ca nu vor ajunge la timp, că așa e în pandemie, dar am avut noroc), la sfârșitul săptămânii facem primele probe în platou!

Multe filmări pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept să îi aveți ca oaspeți în casele voastre, sunt oameni care vă vor inspira, vă vor aduce speranța, zâmbet, bucurie de a trăi frumos și demn, idei îndrăznețe, prospețime!”, a completat jurnalista în mediul online.