Cum arată Andrea Compagno, după accidentarea horror din meciul Chindia – FCSB, când s-a dat cap în cap cu Darius Olaru. „Preferam să nu rămân cu urme” – FOTO

de: Sorin Barbu
10 01. 2023

Andrea Compagno nu mai are nicio problemă, după accidentarea de la meciul Chindia – FCSB, din runda cu numărul 19 din SuperLiga României. Doar cicatricea de pe frunte îi mai amintește de momentul groaznic în care s-a dat cap cu Darius Olaru. Atacantul italian se află în cantonament cu echipa antrenată de Mihai Pintilii și a acordat un interviu în care a povestit prin ce chinuri a trecut în luna decembrie.

Andrea Compagno, primul interviu după accidentarea din meciul Chindia – FCSB 0-2

11 decembrie 2022, meciul Chindia – FCSB. În minutul 6 al duelului, Andrea Compagno și Darius Olaru urmăresc un balon, nu sunt atenți și se lovesc puternic. Cei doi jucători au rămas întinși pe gazon și au avut nevoie de intervenția echipei medicale. După ce au fost bandajați au ajuns de urgență la spital, unde au fost și cusuți. Mihai Stoica s-a plâns că medicul de la unitatea medicală din Ploiești a făcut o treabă de mântuială în cazul lui Olaru, iar jucătorul a avut nevoie de o nouă intervenție la București.

Andrea Compagno și Darius Olaru nu au jucat în ultimele două meciuri ale anului, din motive de precuație, dar acum se pregătesc în Antalya, cu colegii de la FCSB.

„Preferam să nu rămân cu urme, să nu am, important este că nu a fost mai grav. Am revăzut faza cu Olaru, nu mi-e frică, nu cred că se va repeta.

Faza? Mingea era nu prea înaltă, ne-am uitat amândoi la minge și s-a întâmplat. Era dorința de a câștiga mingea, de aceea s-a întâmplat așa. Dacă nu ne interesa să câștigăm mingea, nu se întâmpla așa”, a spus Compagno, în cadrul unui interviu, acordat mass-media din România, în Antalya.

Andrea Compagno, interviu în Antalya. Captură Digi Sport

Atacantul italian a povestit și prin ce chinuri a trecut, după ce a avut loc impactul.

„Este un moment, o fază, se poate întâmpla oricând, dar sper să nu se mai întâmple. Au fost dureri, amețeli, o oră și jumătate urâtă. Dar, mulțumesc lui Dumnezeu, am trecut cu bine”, a mai spus jucătorul formației FCSB.

Andrea Compagno are 26 de ani și a marcat în acest sezon 13 goluri: opt pentru FCSB și cinci pentru U.Craiova 1948. Gigi Becali a plătit pentru transferul lui 1,5 milioane de euro.

Sursa Foto: Facebook FCSB