Mihai Petre, cucerit de blonda care a dansat în făină cu Mihaela Rădulescu. Ce a urmat între cei doi în culise

Cum arată acum Yeva Shyianova, concurenta care a dansat cu Mihaela Rădulescu în făină

Yeva Shyianova, concurenta care a dansat cu Mihaela Rădulescu în făină, în anul 2015, în sezonul 5, a poposit şi în sezonul 10 al emisiunii Românii au talent. Pentru prestaţia ei de vineri seară, dansatoarea a primit 4 de DA.

Cum arată acum Yeva Shyianova, concurenta care a dansat cu Mihaela Rădulescu în făină

Yeva Shyiaova, concurenta din  Kazakhstan care a participat la Românii au talent in 2015, revine vinerea aceasta pe scenă. Frumoasa dansatoare a ajuns în finala show-ului de talente în anul 2015. În sezonul numărul 10, dansatoarea şi-a făcut apariţia într-o atmosferă de club, cocţată pe un candelabru uriaş.

Dansatoarea a coborât de pe candelabru direct pe o scenă plină cu sclipici, unde şi-a finalizat numărul. „Am auzit multe despre tine, ţi-am urmărit cariera şi iată-te din nou aici„, a spus Florin Călinescu.

Ce mă bucur să te revăd. Să ştii că mi-ai confirmat că eşti magică. Eşti la fel de talentată şi ne bucurăm să te avem din nou la Românii au talent„, a spus Andra.

Dansatoarea a primit 4 de Da, trecând astfel în etapa următoare a concurului. „Este evident că ne-ai făcut praf de stele pe toţi„, a spus Mihai Petre.

Yeva Shyiaova, frumoasa concurentă care a participat la Românii au Talent în anul 2015 va impresiona din nou în show-ul TV tot cu un număr de dans. „Nu se poate să stai departe de emisiunea asta. Prima dată a fost uimitor. N-am cuvinte să vă spun cât iubesc proiectul, echipa, publicul Românii au talent„, a declarat Yeva Shyiaova.

Yeva Shyiaova a rămas în memoria publicului după ce a dansat cu Mihaela Rădulescu în făină. Yeva Shiyanova are ani de dans, gimnastica si acrobatii in spate.

Nu am un job de zi cu zi, asa cum are majoritatea. Fac doar lucruri care imi fac cu adevarat placere. Si e vorba despre a-mi prezenta numarul de dans in intreaga Europa. In plus, predau lectii private de dans cand sunt acasa, in Kazahstan„, spunea Yeva Shyiaova.

Ce a urmat între cei doi în culise

Dansatoarea şi-a început cariera cu baletul, când avea 11 – 12 ani. Înainte de asta a făcut gimnastică şi acrobaţii. În 2015, frumoasa dansatoare i-a tinut pe bărbaţi cu ochii lipiti de micul ecran. A reuşit asta cu talentul ei, dar si cu mişcările senzuale executate senzaţional în făină.

Mihai Petre, cucerit de blonda care a dansat în făină cu Mihaela Rădulescu. Ce a urmat între cei doi în culise
Mihai Petre, cucerit de blonda care a dansat în făină cu Mihaela Rădulescu. Ce a urmat între cei doi în culise

În episodul recent din sezonul 10, Mihai Petre, unul din jurații show-ului, impresionat de prestația tinerei, a reacționat imediat la cele văzut, ba mai mult de-atât, la indicațiile lui Pavel Bartoș, tânăra a fost invitată să-l îmbrățișeze pe Mihai, având în vedere că era la prima întâlnire cu acesta. Pavel i-a spus ”pentru că e nou venit printre jurați, e un dansator important și iubește sclipiciul”. Mihai Petre a fost chemat în culise pentru a îndeplini ”ritualul”. ”E clar, mă umplu de sclipici”, a spus Mihai Petre, pregătindu-se să ajungă în culise pentru a o îmbrățișa pe concurentă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI