Cum arată acum Sarah, fiica Anamariei Prodan. Imaginile care i-au lăsat pe fani fără cuvinte Galerie FOTO

Cum arată acum, Sarah, fiica impresarei Anamaria Prodan?

Ambele fiice ale cunoscutei impresare Anamaria Prodan au devenit acum adevărate domnișoare. Cât de tare și-a schimbat stilul Sarah Dumitrescu și cum reușește să-i lase pe fanii săi fără cuvinte?

Cum arată acum Sarah Dumitrescu?

Majoritatea fanilor Anei au putut observa de aproape evoluția micuților săi. Amintim că ani buni în urmă cei care iubeau familia Prodan-Reghecampf au mai avut la îndemână un serial cu viața lor în care îi puteau descoperi. Sarah, Rebecca și Bebe erau extrem de mici pe vremea aceea. Cu toate acestea, cea mai mică dintre fete avea încă de pe atunci același drum în minte – sportul.

Sarah a fost văzută deseori în timpul filmărilor purtând vestimentații sport, mereu venind de la antrenamente și iubea să se simtă confortabil. Acum, cu trecerea anilor, tânăra s-a făcut blondă, adoră extensiile lungi și se cufundă adesea în tainele machiajului.

Accident grav pe teren

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a ajuns de urgență la spital, la finalul lunii noiembrie, după ce s-a accidentat la picior, în timp ce se antrena pe terentul de baschet. Sarah nu va mai putea performa pentru echipa la care este angajată pentru o perioadă mai lungă. Pe pagina oficială a echipei unde evoluează tânăra a fost anunțat faptul că adolescenta nu va mai juca în acest sezon. Colegele de echipă ale acesteia și-au arătat deja compasiunea și i-au transmis o mulțime de mesaje.

Cum arată acum Sarah, fiica Anamariei Prodan. Imaginile care i-au lăsat pe fani fără cuvinte Galerie FOTO
Prima imagine din spital cu Sarah Dumitrescu

„Sarah este și ea mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, spunea Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI