Cum arată acum membrii trupei Sweet Kiss, sunt schimbați total. Cu ce se ocupă în prezent

Membrii trupei Sweet Kiss

Trecut-au anii și pentru membrii trupei Sweet Kiss! Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurențiu Vasioi, care au devenit celebri mai ales pentru piesa ”Alin, Alin”, sunt schimbați total față de cum arătau în anii 2000. Ei au făcut dezvăluiri despre ce lucruri importante s-au întâmplat în viețile lor.

Cum arată acum membrii trupei Sweet Kiss

Membrii trupei Sweet Kiss au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Cei trei, care au contracte împreună, deoarece piesele vechi revin în trend, sunt aproape de nerecunoscut. Irina Pavlenco a venit în platoul emisiunii cu o ținută albă, scurtă, completată de cizme lungi, negre. Deși a trecut de vârsta de 40 de ani, artista a rămas la fel de atrăgătoare ca pe vremuri.

Nicoleta Afrodita Aneni a venit în emisiunea ”La Măruță” cu același păr roșcat, foarte lung, însă a optat pentru o ținută mai puțin revelatoare. Însă, dintre toți cei trei membri ai trupei Sweet Kiss, Laurențiu Vasioi pare să se fi schimbat cel mai mult. Artistul are câteva kilograme în plus și câteva riduri, dar aceeași pasiune pentru domeniul muzical.

Ce au dezvăluit membrii trupei Sweet Kiss. Unul dintre ei a fost bucătar în Italia

Cei trei membri ai trupei Sweet Kiss și-au amintit cum, după lansarea melodiei ”Alin, Alin”, aveau atât de multe concerte, încât abia dacă le puteau face față. În ultimii ani, însă, pentru cei trei s-au întâmplat lucruri importante în viețile lor personale, după cum au dezvăluit în emisiunea ”La Măruță”.

Nicoleta Afrodita Aneni a dezvăluit că a lucrat ca bucătar în Italia. În acea țară și-a întâlnit soțul și a făcut un copil, care acum are vârsta de 13 ani. Ulterior, a plecat în Anglia, unde a rămas în ultimii patru ani, din cauza unor probleme de familie. De acolo s-a întors în țară, în urmă cu două luni. Și Laurențiu Vasioi este tătic. În schimb, Irina Pavlenco este ”mamă vitregă”. Partenerul ei are un fiu dintr-o căsnicie anterioară.

”Trupa Sweet Kiss nu s-a destrămat niciodată”

Într-un interviu acordat anul trecut pentru libertateapentrufemei.ro, Nicoleta Afrodita Aneni a spus că trupa Sweet Kiss nu s-a destrămat niciodată, chiar dacă ea a plecat din România. Artista a spus că a ținut legătura permanent cu colegii ei și că s-au reunit de fiecare dată când au avut concerte. ”Am rămas cei mai buni prieteni, putem spune că suntem ca într-o familie”, a spus ea.

Pe de altă parte, Irina Pavlenco simte că muzica din prezent este foarte diferită de cea a anilor 2000. Atunci era despre ”bucuria de a fi împreună, de a trăi, de a fi liber”, în timp ce astăzi oamenii vor ca prin muzică să se exprime, să comunice și să-și vindece sufletele, precum și să înțeleagă sensul lumii. ”Muzică anilor 2000 poate reveni oricând și sunt onorată că fac parte din ea”, a precizat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI