Cum arată acum Kinga, presupusa amantă a lui Zsolt Csergo. Cu ce se ocupă „rivala” Nicoletei Luciu

Au trecut câțiva ani de la presupusa aventură a lui Zsolt Csergo cu Kinga, cea despre care s-a zvonit foarte mult timp, în trecut, că iar fi devenit amantă bărbatului. Soțul Nicoletei Luciu a fost observat în compania femeii, pe un iaht, la o petrecere, pe când erau plecați în Croația. Mulți s-au așteptat ca după un asemenea episod scandalos ca bruneta să pună piciorul în prag și să divorțeze, dar și-a iertat soțul. La rândul său, acesta și-a mărturisit iubirea pentru fosta vedetă de televiziune, spunând că va face orice să o recucerească.

Cum arată acum Kinga, presupusa amantă a lui Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu s-a retras de o perioadă din lumina reflectoarelor și preferă de câțiva ani să fie surprinsă în ipostaza de mămică conștiincioasă. Aceasta are patru copii și cu siguranță creșterea și educarea acestora nu este deloc simplă. În 2012, bruneta a avut parte de un scandal de zile mari, fiind supusă unei încercări dure. Odată cu retragerea din televiziune, aceasta s-a mutat alături de familie în Miercurea Ciuc.

Pe atunci, în presa tabloidă de la noi au apărut diverse filmulețe și poze, cu Zsolt Csergo și Kinga, presupusa lui amantă. Detalii ce nu i-au picat deloc bine Nicoletei, care s-a refugiat la scurt timp în diverse proiecte, dar și în creșterea copiilor. Omul de afaceri s-a jurat că episodul extraconjugal de care a fost acuzat nu va mai fi vreodată repetat și s-au împăcat.

Cum arată acum Kinga, presupusa amantă a lui Zsolt Csergo. Cu ce se ocupă rivala Nicoletei Luciu
Kinga nu a renunțat la pasiunea pentru sport și kangoo jumps

Gurile rele din oraș, însă, afirmau contrariul, în acea perioadă. Se zvonea că între soțul vedetei și Kinga exista o relație de mai bine de un deceniu. Totul înainte ca Nicoleta să apară în viața lui, iar mai apoi să îi devină iubită și soție. De asemenea, aceasta ar fi fost angajata lui o perioadă, fiind cunoscută ulterior și ca antrenoare de kangoo jumps. Apropiații lor au dat din casă și au spus lucruri uluitoare.

Cu ce se ocupă „rivala” Nicoletei Luciu?

În anul 2008 , Kinga a apărut alături de Zsolt la inaugurarea primului bloc ridicat de el, în Miercurea Ciuc. Bărbatul e cunoscut și pentru faptul că a înălțat un cartier rezidențial în acea zonă de țară. A urmat vacanța celor doi din Croația, unde Zsolt a fost surprins pe iaht, în compania femeii, spunând însă că relația e una strict profesională.

“Nu am avut o relație cu ea niciodată. Nicoleta o cunoaște, a fost la mine în birou și a văzut-o pe ea lucrând în biroul meu”, povestea soțul Nicoletei Luciu, în 2012, potrivit știrileprotv.ro.

În prezent, cea considerată de presă rivala Nicoletei Luciu nu a renunțat la sport. Kinga Sebestyen este mai activă ca oricând în lumea fitness-ului și se bucură de succesul pe care îl au cursurile ei de kangoo jumps. Mai mult, nici vedeta nu a putut rămâne indiferentă unui asemenea tip de exercițiu fizic. Este cunoscut și că a avut, la rândul ei, o astfel de pasiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI