Cum afli dacă ești meteosensibil sau nu. Ce spune asta despre tine, de fapt

Cum afli dacă ești meteosensibil sau nu. Ce spune asta despre tine, de fapt
Ești unul din oamenii meteosesibili?

Cum știi dacă ești sau nu meteosensibil? Există mulți oameni care sunt dictați de fenomenele care se petrec afară. Dacă ești în această categorie, trebuie să știi anumite detalii. Ce spune acest lucru despre tine?

Cum să alfi dacă ești sau nu meteosensibil?

Cu siguranță toată lumea a întâlnit persoane care se plâng de vreme și de faptul că stările lor fizice sau psihice sunt dictate de acestea. Unii sunt chiar foarte diferiți din cauza acestui aspect. Ultimele zile au fost cu multă instabilitate atmosferică în rândul românilor și nu numai.

Meteorologii au indicat că o să ne confruntăm cu astfel de perioade încă o bună vreme, deși fenomenele indicate nu sunt în conformitate cu perioada în care ne aflăm. Bucureștiul a fost comparat chiar cu Londra pentru că a plouat în reprize preț de zile întregi.

Schimbarea constantă a vremii a fost extrem de neplăcută pentru cei meteodependenți, iar un psiholog vine cu detalii despre acest detaliu pe care mulți îl iau în considerare:

„Meteodependența nu este un mit. Sunt și persoane mai ușor sugestionabile, dar meteodependența există și este practic un răspuns al organismului și al psihicului la factorii de mediu“.

Dacă reacționezi și te simți în funcție de tranzitul de afară, află că și tu ești meteosensibil. Acest gen de persoane se lovesc și de o sensibilitate fizică atunci când afară e frig sau plouă continuu.

„Până la urmă nu suntem într-o țară cu un singur anotimp sau cu aceeși temperatură 360 de zile ale anului. Organismul nostru e foarte adaptabil. Cele mai afectate persoane sunt cele cu afecțiuni cronice“, spune Mihaela Săhlean.

Vara e inundată

Din păcate pentru românii care abia așteptau soarele din plin, avem parte de fenomene atipice pentru perioada în care ne aflăm. Meteorologii anunță că vremea se va poziționa astfel pentru încă o perioadă în care ne vom confrunta cu ploi și descărcări electrice la ordinea zilei.

”Va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 40…50 l/mp şi izolat 60…80 l/mp. Ploi abundente vor fi pe spaţii mici şi în celelalte judeţe din Muntenia şi Moldova”, a mai transmis ANM.

„În județele Bacău, Galați, Vrancea, Brăila, Ialomița, Călărași, Buzău, Prahova și în zona de munte a județelor Dâmbovița, Argeș, Brașov și Covasna va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40…50 l/mp și izolat 60…80 l/mp. Ploi abundente vor fi pe spații mici și în celelalte județe din Muntenia și Moldova”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI