Cum a vrut Andrew Tate să se alieze cu Diana Șoșoacă și George Simion. Ce a făcut bărbatul

de: Ioana Bucur
23 02. 2023

Din spatele gratiilor, milionarii ar fi pus la cale un plan incredibil. S-a aflat cum a vrut Andrew Tate să se alieze cu Diana Șoșoacă și George Simion. Ce ar fi trebuit să facă politicienii.

Andrew Tate ar fi vrut să se alieze cu Diana Șoșoacă și George Simion

La câteva zile după ce magistrații de la Curtea de Apel București au decis că frații Tate vor rămâne în arest preventiv până pe 27 februarie, în spațiul public au apărut detalii legate de un plan neașteptat pe care unul dintre ei  l-ar fi creat în spatele gratiilor.

Din arestul central, Andrew Tate ar fi fost implicat într-o conversație telefonică, stenogramele fiind publicate de jurnaliștii Realitatea.net. Milionarul ar fi vrut să atragă în „tabăra” sa câțiva politicieni români puternici, vocali, care au câștigat popularitate în perioada pandemiei de Covid-19 prin participările la protestele împotriva purtării măștii.

„Este un protestatar sau ceva”

Din stenograme, reiese că ar fi vorba despre nimeni alții decât Diana Șoșoacă și George Simion. Cei doi ar fi urmat să „spele” imaginea României care, conform fraților, a fost pătată din pricina arestării lor în lipsă de probe. Nu este clar, din discuție, care ar fi fost răsplata politicienilor.

Andrew Tate: Așa că dă-le stimulentul ăsta, pentru că este adevărat. Planul lui Andrew Ford este doar chestia de pe rețelele de socializare, este în regulă, dar avem nevoie de ea și avem nevoie de ea acum. Nu ar trebui să dureze atât de mult.

T.A: da.

Andrew Tate: De asemenea Ana, este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii.

T.A: A! Da, da, da, știu.

Andrew Tate: Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, cărui nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit. Înțelegi?

T.A: Da, da.

Andrew Tate: Vorbește cu el și spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt.

T.A: De asemenea, ȘOȘOACĂ, și este și avocată, luptă de asemenea împotriva COVID, îmi amintești acum de ea.

Andrew Tate: Da, amândoi.

T.A: OK.

Andrew Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul.

Citește și: Cum vor avocații români să-i salveze pe frații Tate de închisoare: „Probatoriul e unul foarte subțire!”. Ce șanse au să iasă pe cauțiune EXCLUSIV