Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în 2 luni. Dieta magică pe care a folosit-o

Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în 2 luni. Dieta magică pe care a folosit-o
Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în 2 luni?

Nicoleta Luciu a decis să facă o schimbare de imagine. Celebra actriță a reușit să slăbească nu mai puțin de 35 de kilograme într-un timp foarte scurt. Vedeta a ținut o dietă magică ce a ajutat-o cu această problemă, iar în doar două luni a ajuns la rezultatele dorite. Ce a mâncat în toată această perioadă și cum a reușit să se mențină după în forma dorită? Ea este foarte atentă la felul în care arată.

Dieta magică a Nicoletei Luciu: a slăbit 35 de kilograme în 2 luni

Nicoleta Luciu rămâne una din cele mai sexy femei din România. Aceasta nu s-a bucurat însă mereu de formele care au consacrat-o. Mulți au criticat-o pentru silueta sa după ce a născut, continuând ca de atunci să fie extrem de atentă la alimentația sa.

Femeia a slăbit la acel moment zeci de kilograme în doar 2 luni, dar a continuat cu un regim care o ajută și azi. Vedeta a ținut o dieta de 1.000 de calorii pe zi. Mesele ei conțineau: carne slabă, iaurturi, legume, fructe și brânzeturi. De asemenea, cea din urmă a decis să folosească și anumite suplimente.

Conform postărilor sale din mediul online, bruneta mânca: 300 g legume, 100 g de carne slabă de pui, pește sau vită, 500 de g de iaurt cu fulgi de grâu germinat și suplimente nutritive esențiale și batoane nutritive.

Mai mult decât atât, sportul este și el foarte important. Actrița a consumat 1.500 de kcal prin sport și activități zilnice și a respectat astfel condiția pentru slăbit: arderea unui număr mai mare de calorii prin activitate fizică decât cel introdus în organism prin alimentare.

,,Am renunțat la cafea, gluten, zahăr”

Deși a ales să dispară din vizorul reflectoarelor, aceasta îi surprinde des pe fani cu rețete sănătoase pe care le prepară pentru copiii ei. Ea evită în continuare grăsimile în plus și adoră să folosească în preparate ingrediente de calitate.

De asemenea, cea din urmă gătește cel mai des cu fructe și legume. Ea a ținut cândva și un regim raw-vegan unde avea voie doar să fiarbă sau să coacă alimentele pe care urma să le consume.

”Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1’75.

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a precizat vedeta în urmă cu mult timp.