Cum a slăbit, de fapt, Ioana Tufaru 75 de kilograme. Adevărul a ieșit la iveală

de: Andrei Simion
25 06. 2020

Până în 2017, fiica celebrei actrițe Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru, a avut grave probleme cu greutatea. A avut multe de tras, dar cu nocor și ajutor din partea oamenilor de bine, Ioana a reușit să treacă peste acest moment.

Cum a slăbit, de fapt, Ioana Tufaru 75 de kilograme

Cu grave probleme de sănătate și cu o greutate de aproape 165 de kilograme, și suferind de obezitate morbidă, Ioana Tufaru a avut de tras, din păcate. În schimb, din 2017 viața ei s-a schimbat, după ce cu ajutorul unor oameni de bine a trecut printr-o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului și i s-a montat și un inel gastric.

Adevărul a ieșit la iveală

De la momentul operației Ioana a reușit să slăbească 75 de kilograme și lucrurile au început să se schimbe în bine, atât pentru ea, cât și pentru familia ei. la un moment dat ajunsese să nu mai aibă nici din ce trăi, alocați micuțului Luca fiind insuficientă pentru a trăi.

Cum a slăbit, de fapt, Ioana Tufaru 75 de kilograme. Adevărul a ieșit la iveală

”Nici nu mai puteam să merg. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea”, povestea în urmă cu ceva timp Ioana.

După operație, mulți dintre oamenii cu suflet au început să o ajute să-și revină. Printre aceștia a fost și Gigi Becali, finanțatorul FCSB, care i-a pus la dispoziție o locuință unde să locuiască împreună cu soțul ei și cu băiețelul lor, Luca. Mai nou a reușit să se angajeze ca și colaboratoare la Teatrul Evreies de Stat, unde are mici rolișoare și mai ajută pe ici, pe colo. Deocamdată lucrurile pare-se că s-au îndreptat spre un drum mai bun pentru Ioana Tufaru și familia ei.