Cum a reacționat Ruby, după ce a aflat că a fost eliminată de la Survivor România. Ce spune despre Elena Ionescu

de: Andrei Simion
02 02. 2020

După ce Cristina Șișcanu și-a făcut bagajele săptămâna trecută și a plecat acasă, a venit acum rândul lui Ruby să facă același lucru. Ce a spus cântăreața, după plecarea sa de la Survivor?

Ruby, eliminată de la Survivor

Nici nu a plecat încă bine spre casă, că Ruby a ținut să transmită un mesaj după eliminarea sa de la Survivor. Artista spune că această decizie s-a dovedit a fi una destul de bună pentru ea, căci a traversat clipe grele în cadrul show-ului, fiind-ui dificil de multe ori să țină pasul. Totodată, ea spune că este mai bine pentru membrii echipei ca Elena să rămână în continuare acolo.

Ruby nu a mai ținut pasul la Survivor.

„Sincer, într-un fel mă așteptam. Este cel mai corect față de echipă. Sunt convinsă că cei de acasă preferă să mă vadă cântând și lansând piese noi. Au fost zile grele, pentru mine în special. Eu cu sportul suntem… nu am nicio treabă. Este bine pentru echipă să rămână Elena.

Mă întorc la treaba mea și cu siguranță o să vă duc dorul după ce o să am stomacul plin”, a spus Ruby, potrivit spynews.ro.

Elena Ionescu a fost nominalizată pentru eliminare prin votul colegilor săi, Ruby a ajuns tot în această postură, după ce Cezar Juratoni, cel care a câștigat imunitatea băieților, a numit-o pe ea, iar Lino Golden a completat grupul celor nominalizați, după ce a fost ales de Asiana Peng, câștigătoarea imunității fetelor.

 „O să vă susțin de acasă și o să vă duc dorul de îndată ce am stomacul plin. A fost o experiență pe care nu o să o uit niciodată”, a mai declarat Ruby, după plecarea sa din cadrul reality–show-ul lui de la Kanal D.

Survivor, reality- show-ul difuzat pe postul de televiziune Kanal D este versiunea românească a producției internaționale, care poartă același nume.