Cum a reacționat Adrian Minune când Karmen l-a sunat de pe platourile de filmare pentru „Clanul”: „Eram cu toți bodyguarzii acolo!” EXCLUSIV VIDEO

de: Andreea Archip
12 05. 2023

Karmen Simionescu face parte din distribuția serialului „Clanul” de la Pro TV de la finalul primului sezon, de când în scenariu a apărut personajul Nadine, pe care ea și l-a asumat până în cel mai mic detaliu. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, fata lui Adrian Minune ne-a spus cum reacționează oamenii când o văd pe stradă, dar și ce emoții a trăit tatăl ei, preț de câteva secunde, când a văzut-o înconjurată de bodyguarzi. Actrița ne-a vorbit și despre familie, dacă are sau nu în plan al doilea copil.

Karmen Simionescu, dezvăluiri în exclusivitate

Karmen îmbină armonios muzica și actoria, bucurându-se de roadele muncii sale. Chiar dacă timpul nu îi permite lui Adrian Minune să stea în fața televizorului, în fiecare duminică seara, de la 20.00, când se difuzează la Pro TV serialul „Clanul” în care joacă fiica lui, acesta este la curent cu acțiunea, mai exact cu scenele în care protagonista este fiica lui.

Care este feedbackul după ce ai apărut în serialul Clanul?

Feedbackul este foarte bun. Mă recunosc oamenii pe stradă și mai nou nu mai sunt nici Karmen, nici fata lui Adrian Minune, sunt Nadine, ceea ce e foarte bine, deci înseamnă că oamenii ne urmăresc.

Așa cum vin părerile bune, vin și părerile mai puțin bune, din care încercăm să extragem. Dacă oamenii ne dau sfaturi să le luăm ca atare și să ignorăm…știi ce vreau să zic. Dar totul e bine deocamdată.

Karmen: „Calmează-te că sunt la filmări, nu s-a întâmplat nimic”

Tata este fanul tău numărul 1? Nu ratează niciun episod?

Programul nu-i permite asta, dar mă pune să îi arăt fiecare secvență. Mă întreabă: „Ce ai mai filmat? Dă-mi să văd și eu!” Ba chiar l-am sunat într-un moment foarte important, eram cu toți bodyguarzii acolo și l-am sunat pe cameră. „Ce faci? Unde ești? Ce ai pățit? Ce s-a întâmplat?” Calmează-te că sunt la filmări, nu s-a întâmplat nimic.

Dar mama cum privește latura asta?

Mama mă cunoaște cel mai bine, dacă nu mama, atunci cine? Ea îmi știe toate calitățile. Tata a rămas surprins: „Nu știam că tu poți să faci asta! Nu știam că tu ești atât de bună la asta”. În schimb mama mi-a zis: știam că ești bună, știam că o să faci față și mă susține și e lângă mine tot timpul.

Ce spune Karmen despre al doilea copil

Ai crescut într-o familie numeroasă, mai ai doi frați. Îți dorești ca Sofia să rămână singurul copil sau plănuiești să devii mămică la un moment dat?

Se zice că Dumnezeu lucrează prin oameni sau universul sau ce vreți voi. De fiecare dată, în ultimele două luni, când ies și dau un interviu, întrebarea asta vine. Și când mă întâlnesc cu oameni cu care nu m-am mai văzut de mult timp mă întreabă: când mai faci un copil? Acum nu știu dacă e mesajul universului că ar fi momentul.

Eu zic că nu vreau în momentul de față, pentru că mai vreau niște timp să pot să comunic cum trebuie cu Sofi, să pot să ajung la statutul la care să mă înțeleg perfect cu ea, să pot să o iau cu mine peste tot, să pot să am o conversație cu o persoană puțin mai mare și vreau puțin timp pentru activitatea mea de zi cu zi și în ceea ce privește muzica, dar și actoria.

Dar dacă e să se întâmple, asta e, știi cum se zice, poate sunt planuri mai mărețe pentru noi decât credem noi.

Video: Daniel Bălan

Citește și: Cât de greu i-a fost fiicei lui Adrian Minune să fie o mamă tânără. Karmen, detalii neștiute din viața personală: „Nu există un manual” VIDEO EXCLUSIV