Cum a ratat Irinel Columbeanu procesul cu Monica Gabor. Milionarul nu a avut nicio șansă de a ajunge la tribunal

de: Andrei Simion
04 06. 2020

Situație jenantă pentru fostul milionar. Din ce motiv nu a fost prezent la procesul cu Monica Gabor? Acesta nu a avut nicio șansă de a ajunge la tribunal.

De ce Irinel Columbeanu nu a ajuns la procesul cu Monica Gabor?

Punctualitatea este începutul lin al oricărei situații, dar dacă factorii externi intervin…atunci a cui rămâne vina? Irinel Columbeanu nu și-a mai făcut apariția la procesul cu Monica Gabor din cauză că era blocat în trafic, conform wowbiz.ro. Din păcate, fostul milionar ar fi trebui să fie cu doi pași înainte și să se fi prezentat la judecată mai devreme, astfel nu ar mai fi avut parte de acest moment jenant. Motivația pentr neprezentarea la judecată a ieșit la iveală recent. În proces, Columbeanu a cerut numirea unui lichidator pentru firma pe care o deținea alături de Gabor – Monica Columbeanu Media SRL.

”Reclamantul prin avocat, solicită acordarea unui termen în vederea audierii reclamantului, acesta neputând fi prezent la acest termen de judecată, întrucât este blocat în trafic. Instanța constată că niciunul din cei doi asociați nu s-au prezentat în vederea audierii, deși au fost legal citați în acest sens, astfel încât, în baza art. 262 alin 2 C__, va proceda în continuare la soluționarea cauzei”
Documentul redactat de grefierul de la Tribunalul București

De ce Irinel Columeanu a ratat procesul cu Monica Gabor pentru firma pe care au avut-o împreună?

Fostul milionar nu mai trăiește deloc pe picior mare

Din nefericire, problemele nu se termină aici pentru fostul milionar. Acesta nu doar că nu mai trăiește pe picior mare cum a făcut-o toată viața, dar este și într-o situație financiară aproape la limită. După ce a pierdut vila de la Izvorani a ales să se mute într-un cartier rezidențial din nordul Capitalei, ulterior a fost nevoit să-și schimbe domiciliul într-un cartier modest, din cauza datoriilor acumulate la chirie. Acum, conduce o mașină la mâna a doua și stă alături de Oana, iubita lui, într-un apartament cu două camere.