Cum a rămas Sebastian Dobrincu fără 40.000 de dolari de pe card, în câteva ore. Ce s-a întâmplat

de: Sabina Anastasia
21 07. 2022

Lovitură pentru Sebastian Dobrincu. Imediat ce s-a întors din vacanță în Los Angeles, unde locuiește, tânărul în vârstă de 23 de ani a avut parte de o surpriză neplăcută. Multimilionarul român și-a pierdut cardul de credit. Și nu doar că și l-a pierdut, dar a avut parte și de o pagubă în valoare de 40.000 de dolari. Află cum a pierdut Sebastian Dobrincu o mulțime de bani.

Cum a pierdut Sebastian Dobrincu o mulțime de bani

Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul de credit în inima orașului Los Angeles. Paguba a fost cu atât mai mare cu cât cea sau cel care i-a găsit cardul se pare că nu a avut nicio intenție de a-l raporta sau de a-l returna. Imediat ce a pus mâna pe el, persoana cu pricina a năvălit în restaurante și case de modă de lux, unde și-a făcut toate mofturile.

Întreaga întâmplare a fost făcută publică de către Sebastian Dobrincu. Tânărul multimilionar român a povestit cum s-a întâmplat totul pe conturile sale de socializare. Potrivit relatărilor lui, din fericire, a avut acces în continuare la aplicația mobilă de la bancă. Astfel, a putut să urmărească fiecare tranzacție ce avea loc.

Potrivit informațiilor furnizate de către tânărul afacerist, numai pe câteva haine, persoana care i-a furat cardul a cheltuit o sumă nu mai mică de 25.000 de dolari. Ce a făcut Sebastian Dobrincu?! Când a văzut cum evoluează lucrurile, a apelat la serviciile băncii unde era înregistrat și a raportat furtul de card. Spre liniștea lui, tânărul a reușit să recupereze și banii pierduți.

Ce se întâmplă cu cel/cea care a furat cardul de credit

Dincolo de acest lucru, însă, lucrurile nu stau deloc bine pentru persoana care a furat cardul de credit. Așa cum a povestit Sebastian Dobrincu, autoritățile din Statele Unite nu au rămas indiferente și au intrat pe fir. Poliția a deschis o anchetă împotriva persoanei care a furat cardul bancar imediat după disparația sa.

În tot acest proces, cheltuitorul sau cheltuitoarea banilor lui Sebastian Dobrincu are un mare dezavantaj: a făcut cumpărături în zone în care erau amplasate foarte multe camere de supraveghere.

Citește și: Ce trebuie să faci imediat dacă ți-ai pierdut sau ți-a fost furat cardul în străinătate. Pașii pe care trebuie să îi urmezi

„Am recuperat banii, vă dați seama. A început și Poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, s-a exprimat Sebastian Dobrincu, pe conturile sale de socializare.