Cum a luat Adda borelioza, de fapt. Artista a fost și ea uluită să afle: „M-a pus doctorul” EXCLUSIV

Cum a luat Adda borelioza, de fapt. Artista a fost și ea uluită să afle: „M-a pus doctorul” EXCLUSIV
Mama sa are borelioză, dar fără nicio simptomă

Cum a luat Adda borelioza, de fapt. Adda suferă de mai bine de doi ani de borelioză și a aflat că are această afecțiune după vizite dese la medici, care-i puneau diverse diagnostice. În prezent, aceasta se simte bine și și-a reluat concertele, dar se confruntă cu o altă problemă. Cățelul său, un bichon de 8 ani, este bolnav, după cum ne-a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro.

Câinele Addei, internat din nou în spital

Adda, interpreta cunoscutei piese „Nu plânge, Ana”, pare în continuare urmărită de ghinioane. După ce a trăit un calvar după ce problemele de sănătate au început, artista își face acum griji pentru cățelul său. Este vorba de un bichon de 8 ani, de care este foarte atașată.

„Este bolnav, nu știm exact ce are. L-am internat din nou pentru că nu se simțea bine deloc”, a declarat artista în exclusivitate pentru Impact.ro.

Și-a reluat viața de artist

Artista și-a reluat viața de dinainte de pandemia de coronavirus. În prezent acceptă oferte de concerte pe bandă rulantă. Între două joburi, ea-și face însă timp pentru a petrece cu fiul și soțul său.

„Am început concertele, or să fie spectacole întregi, ca altădată. Chiar mă pregătesc de plecare. Am prin toată țara. Mă simt mult mai bine, abia  aștept.

Tratamentul durează doi ani și ceva. L-am început în februarie, dar deja se văd rezultatele. Neurologic sunt mai bine. Vom pleca și în vacanță”, ne-a mai spus aceasta, în exclusivitate.

Cum a luat Adda borelioza, de fapt. Mama sa are borelioză, dar fără nicio simptomă

De la începutul lunii februarie, artista ia zilnic nu mai puțin de 26 de pastile pentru a se vindeca. După doar câteva luni de tratament, ea s-a întors pe scenă, starea sa ameliorându-se miraculous.

În ceea ce o privește pe mama sa, de la care a aflat că a moștenit respectiva afecțiune, borelioză, aceasta se simte bine și nu are nicun fel de simptome.

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut.

Am flat că are și mama după ce m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să ai această boală toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit. Și bunicii noștru de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome.

La fel și copiii lor. Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci”, ne-a povestit artista în exclusivitate pentru Impact.ro.

Adda consiliază persoane aflate în situația sa

Artista ne-a mai spus că în România sunt foarte puțini specialiști care tratează afecțiunea sa. De când a aflat că are această boală, vorbește pe larg cu alte multe persoane aflate în situația ei.

„Îmi scrie foarte multă lume și vorbesc cu toți cei care au această afecțiune și-mi cer sfaturi. Deja știu totul despre boală, m-am documentat foarte mult.

Acum vreau să-mi trăiesc viața, m-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om.”, mai spune Adda.