Cum a intrat Diana Șoșoacă în restaurant fără certificat verde. Chelnerița a rămas mască: ‘Ce e aia?’

Cum a intrat Diana Șoșoacă în restaurant fără certificat verde. Chelnerița a rămas mască: ‘Ce e aia?’
Diana Șoșoacă a intrat într-un restaurant fără certificat verde. Cum a reacționat chelnerița?

Diana Șoșoacă a intrat într-un restaurant fără certificat verde. Se pare că regulile care se aplică populației României sunt ignorate complet de fosta senatoare AUR, care nu are nicio jenă. Cum a reușit aceasta să se bucure de o masă în acest mod, după ce noile restricții au intrat în vigoare? Care a fost reacția chelneriței?

Diana Șoșoacă a intrat într-un restaurant fără certificat verde: cum a făcut acest lucru?

Diana Șoșoacă a reușit să șocheze o chelneriță. Românii au acum parte de reguli mai stricte care au intrat în vigoare de ieri. Cetățenii nu mai au voie în locuri publice fără certificatul verde, cu diverse excepții. Nu și Diana Șoșoacă, cea care ignoră cu desăvârșire orice regulă de bun-simț și pune în pericol viețile românilor.

Creșterea cazurilor de coronavirus în România a adus la această decizie dură din partea autorităților de a adopta reguli cu mult mai dure pentru persoanele nevaccinate. Pentru a intra în posesia acestui document trebuie să fii trecut recent prin boală, să fii vaccinat sau să ai un test negativ pentru COVID-19.

Diana Șoșoacă se numără printre politicienii din România care se opun restricțiilor adoptate și refuză în continuare imunizarea. Nu numai atât, dar și refuză să respecte orice regulă în cea mai grea perioadă a pandemiei, în care mor sute de români în fiecare zi. Fosta senatoare AUR militează împotriva măștilor de protecție și s-a făcut cunoscută datorită discursurilor acide și a protestelor pe care le-a condus în acest sens.

„Mi s-a cerut pașaportul de vaccinare”

Cea din urmă a fost întrebată cum merge în continuare la restaurant în condiția în care certificatul verde devine obligatoriu. Senatoarea a mărturisit că le prezintă chelnerilor Constituția României, fără să țină cont de regulile clare ale Guvernului. Chiar aceasta a povestit cum s-a petrecut un astfel de episod într-un restaurant din Craiova unde a șocat o chelneriță.

„Mi s-a cerut într-un restaurant în Craiova pașaportul de vaccinare. Am scos Constituția României și am pus-o pe masă. Doamna chelneriță se uită, zice: Ce e aia? Zic: Constituția României.

Ea: Ce e aia? Cam aceasta e problema de la vârf până jos. Noua HG nu a intrat în vigoare, atenție! (…) Restrângerea de drepturi și libertăți nu poate fi făcută de un guvern interimar. Cine nu știe drept constituțional să-și cumpere”, a declarat politiciana.

Sfidează toate regulile din Parlament cu o adeverință inutilă

Într-un set de circumstanțe fără precedent, Daniela Șoșoacă a fost singura persoană din Parlamentul României care a refuzat în nenumarate rânduri să poarte mască. Conform spuselor sale, are o adeverință în acest sens. Nu a durat mult până când hârtia s-a dovedit a fi inutilă.

Conform comunicatului DSP pe marginea subiectului, „emitentul adeverinţei nu este emitentul legal al unei astfel de adeverinţe cu privire la efectul exceptării purtării măştii, întrucât, potrivit ordinului ministrului Sănătăţii, nu medicul de familie este cel competent să excepteze o persoană de la purtarea măştii, ci medicul de Medicina Muncii din cadrul Senatului României”. Cu alte cuvinte, în cel mai rău caz, adeverința este ilegală. În cel mai bun caz, nu-i servește la nimic Senatoarei Diana Șoșoacă.

Citește și: Cum o să ajungem toți să fim conduși de Șoșoacă, Trump, AUR și extremism: semnele au fost întotdeauna acolo

Mihai Trăstariu: „Un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”

Mihai Trăstariu este unul din oamenii care susțin mișcarea sa. Chiar artistul a declarat în mediul online că o apreciază mult pentru felul în care gândește și că o vrea în funcția de președinte al României. Solistul este de părere că tocmai aceasta este singura salvare a țării noastre.

„Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să va votez PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Să candidați neapărat! România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”, este mesajul transmis de Mihai Trăistariu, pe pagina de Facebook a senatoarei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI