Cum a încălcat legea iubitul Elenei Udrea, în plină pandemie. Imaginile șocante cu el

Iubitul Elenei Udrea a încălcat legea în plină pandemie. Ce a făcut bărbatul?

Adrian Alexandrov a încălcat legea în plină pandemie. Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea? Unii dintre fanii cuplului au rămas dezamăgiți de atitudinea afaceristului. Ce a făcut bărbatul?

Iubitul Elenei Udrea a încălcat legea în pandemie. Ce a făcut Adrian Alexandrov?

Adrian Alexandrov a fost surprins de paparazzi impact.ro la mall, în timp ce trebuia să se afle acasă, în carantină. Sursa citată l-a surprins pe iubitul Elenei Udrea în timp ce se plimba printr-un centru comercial din Capitală, când ar fi trebuit să fie la izolare. Cei doi amorezi își cresc fetița în localitatea Corbeanca, acolo unde de câteva zile au și intrat în carantină totală.

Documentul pe propria răspundere arată că maxima indulgență pentru un asemenea lucru trebuie să se petreacă din motive temeinice. Iată că motivul lui Alexandrov a fost lipsa unor echipamente sportive, pentru că la astfel de magazine s-a perindat afaceristul. De asemenea, impact.ro mai arată că la intrarea în mall bărbatul nu purta mască, dar ulterior s-a conformat și a pus-o regulamentar, după ce a fost atenționat și mustrat de agentul de pază al complexului. Escapada sa nu a durat mult, iar după maximum o oră s-a întors acasă. „Activități în timpul pandemiei. Bun. Ca la Corbeanca.”, a comentat Elena Udrea în timpul clipului.

Adrian Alexandrov surprins în timp ce încălca legea în plină pandemie. (Sursa Foto: impact.ro)
Adrian Alexandrov surprins în timp ce încălca legea în plină pandemie. (Sursa Foto: impact.ro)

”Este o relație frumoasă, puternică”

”Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Declarațiile de dragoste și  orice gest făcut din iubire contează foarte mult”, a declarat Elena Udrea, pentru ciao.ro, despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de tatăl copilului ei și căreia nimeni nu-i dădea șanse.

Fostul ministru al Turismului, judecat pentru instigare la luare de mită și spălare de bani

„S-au pus concluzii în ceea ce privește probele depuse în camera preliminară, cererile și excepțiile depusă în camera preliminară. (…) A fost o dezbatere cu argumente frumoasă, care a durat ceva, și speranța este că acest dosar se va întoarce din nou la procurori, așa cum a fost întors în luna februarie de către ÎCCJ. Acest dosar este acela despre care procurorul Mihaiela Iorga Moraru a declarat că au fost făcute presiuni asupra dânsei să mă aresteze a treia oară, presiuni făcute de către dna Kovesi. ÎCCJ a trimis în februarie înapoi la procurori, pentru că este un dosar prost făcut. Speranța mea este că se va întoarce la procurori și în urma unei analize serioase și fără ranchiună vor închide acest dosar”
Elena Udrea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI