Cum a fost surprinsă Gina Pistol în București. Nu duce grija banilor, deloc! FOTO (exclusiv)

Cum a fost surprinsă Gina Pistol în București. Nu duce grija banilor, deloc! FOTO (exclusiv)
Cum a fost surprinsă Gina Pistol pe străzile Capitalei

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete din România. Este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie. De curând, iubita lui Smiley a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro pe străzile din București.

Imagini exclusive cu Gina Pistol

Ajunsă la frumoasa vârstă de 41 de ani, pe care oricum nu o arată, Gina Pistol se află într-o relație cu Smiley, iar împreună au o fetiță, micuța Josephine. Recent, aceasta a fost surprinsă la volanul bolidului său de lux pe străzile Capitalei.

Prezentatoare emisiunii „Chefi la cuțite” a fost anul trecut în concediu de maternitate, după naștere. Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe Gina Pistol la volanul unui Mercedes GLE, în valoare de circa 100.000 de euro, o sumă la care mulți nu au acces.

Soția lui Smiley a fost fotografiată în trafic, mai exact în zona Băneasa. Grăbită, Gina Pistol a făcut slalom printre mașini până în Amzei, acolo unde a lăsat o cheie de apartament unui domn, apoi a plecat spre Pipera, unde a băut o cafea cu o bună prietenă.

Gina Pistol, o mamă devotată pentru fiica ei

Gina Pistol traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viață, alături de Smiley și micuța Josephine. Cei doi sunt părinți extrem de devotați și fac tot posibilul ca fetița lor să fie mereu fericită și să nu-i lipsească nimic.

Prezentatoarea TV ține mereu legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, vedeta a împărtășit cu aceștia o întâmplare care a emoționat-o profund. Micuța Josephine a făcut un gest care a topit-o pe mama ei.

„Aseară m-am culcat foarte târziu, cred că pe la 2 dimineața și m-am trezit de mai multe ori, nu știu ce s-a întâmplat. Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face.

Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea”, a povestit Gina Pistol.