Cum a fost surprinsă Bianca Giurcă de la Insula Iubirii România în mall. Imaginile momentului

de: Manolică Anca
25 08. 2023

Bianca Giurcă este una dintre cele 5 concurente care au venit la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a își supune relația la cel mai greu test, cel al infidelității. Cu toate acestea, la scurt timp de la sosirea pe insulă, iubitul ei, Marius Moise, a cedat ispitei Oana Monea, iar acum fanii sunt nerăbdători să afle în ce relații mai sunt cei doi. Dar până atunci, iată cum a fost surprinsă bruneta la mall.

Cum a fost surprinsă Bianca Giurcă de la Insula Iubirii România recent

Bianca Giurcă a decis să participe la show-ul de la Antena 1 sperând că experiența îi va ajuta pe ea și partenerul său, Marius Moise, să facă marele pas spre căsătorie. Cu toate acestea, din primele zile petrecute în Thailanda, bărbatul s-a arătat de-a dreptul fermecat de ispita Oana Monea, scenele petrecute între cei doi aducându-i de mai multe ori lacrimi în ochi acesteia.

Nu după mult timp de la momentul în care Marius Moise a decis să pună punct relației, Bianca s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Alin Simoiu, între ei având loc deja primele săruturi.

De altfel, recent, în mediul online a circulat o fotografie în care apar cei doi, iar autorul imaginii susține aceștia și-ar fi făcut apariția împreună într-un local de pe litoralul românesc, din Mamaia, însă informați nu poate fi verificată.

Fanii au fotografiat-o

Dar aceasta nu a fost singura dată când tânăra în vârstă de 26 de ani a fost surprinsă în oraș. Zilele trecute, ea a fost văzută într-un mall, de această dată fiind împreună cu prietenele sale.

La un moment dat, Bianca Giurcă a fost abordată de mai multe tinere care i-au cerut să facă poze împreună. Zâmbitoare, concurenta sezonului 7 Insula Iubii nu a ezitat și a făcut fotografii cu fiecare dintre ele, timp în care, cineva din grupul Biancăi a filmat totul și a postat totul pe Instagram.

Bianca Giurcă, surprinsă la mall

Bianca Giurcă și Marius Moise urmează să se confrunte în curând la ultima ceremonie a focului, atunci când vor decide dacă vor părăsi insula împreună sau separat.

Citește și: Ispita Oana de la Insula Iubirii România a răbufnit la adresa lui Marius: „Omul ăsta”