Cum a fost înjunghiat un jandarm chiar de către bărbatul pe care l-a salvat. Ce s-a întâmplat, de fapt

Cum a fost înjunghiat un jandarm chiar de către bărbatul pe care l-a salvat. Ce s-a întâmplat, de fapt
Un jandarm din Brăila a fost înjunghiat de cel pe care încerca să-l salveze

Scene teribile la Brăila unde un jandarm a fost înjunghiat chiar de cel pe care încerca să-l salveze. Ce s-a întâmplat în cazul acesta și ce detalii oferă autoritățile? Cum s-a ajuns în această situație?

Caz Brăila: un jandarm a fost înjunghiat de bărbatul pe care încerca să-l salveze

Incient grav în Brăila, după ce un jandarm a fost rănit în timpul unei misiuni. Acesta încerca să salveze un bărbat care voia să se arunce de la etajul al patrulea al unui bloc. Din păcate, el a fost înjunghiat în șold și a fost transportat de urgență la spital.

Concret, un echipaj de la Jandarmeria Brăila a fost solicitat să intervină de urgență la un bloc situat lângă Hotelul Orient, acolo unde un bărbat amenința că se sinucide. Cel din urmă care încerca să-și ia viața a fost imobilizat de către jandarmii care au intrat cu forța în apartamentul său.

Bărbatul a apucat să rănească un jandarm în coapsa stângă în momentul în care echipajele au dat năvală. Bărbatul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Din fericire, medicii vin cu vești bune pentru că potrivit medicilor el se află în afara oricărui pericol. Agresorul are vârsta de 53 de ani și la moment este internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila.

Jandarm din București în arest preventiv după ce a agresat trei femei

Un jandarm a fost arestat preventiv de Tribunalul Militar din București după ce a agresat trei femei. Una din acestea era iubita sa la acel moment. Cea din urmă a fost cea mai grav rănită în incident, având nevoie de îngrijiri medicale preț de o săptămână.

Un alt om de ordine este cercetat după ce l-a ajutat pe colegul său să distrugă mașina uneia din victime. News.ro mai indică și că același jandarm a lovit și amenințat o altă femeie în timp ce se aflau într-un local public.

„În fapt, s-a reţinut că unul dintre inculpaţi a exercitat acte de violenţe faţă de o persoană de sex feminin cu care, la acel moment, avea relaţii similare căsătoriei, provocându-i acesteia multiple leziuni care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior, în scop şicanatoriu, prin folosirea unei substanţe chimice şi ajutat de cel de-al doilea inculpat, a procedat la degradarea autoturismului persoanei vătămate şi a încălcat obligaţiile impuse prin ordinul de protecţie emis în favoarea aceleiaşi persoane vătămate”
Comunica

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI