Cum a fost filmat Donald Trump la o biserică. Ce tot număra de zor, în mână VIDEO

Cum a fost filmat Donald Trump la o biserică. Ce tot număra de zor, în mână VIDEO

Zilele trecute, președintele Trump a participat la slujba unei biserici din Las Vegas. Spre surprnderea multora, Trump a făcut și o donație, mică ce-i drept, dar a făcut-o. Numai că un alt moment a fost surprins de camerele de luat vederi

Cum a fost filmat președintele Trump la o biserică

Președintele Trump a mers duminic trecută la slujba bisericii din Las Vegas. Pastorul Paul Marc Goulet de la neconfesionala Biserică Internațională din Las Vegas l-a salutat pe președinte „pentru că tocmai ați venit la biserică”, a relatat Revista Las Vegas.

Cum a fost filmat Donald Trump la o biserică. Ce tot număra de zor, în mână VIDEO
Donald Trump este recunoscut ca fiind un om zgârcit

Trump, care s-a închinat împreună cu membrii personalului de la Casa Albă, Hope Hicks și Kayleigh McEnany, a pus o sumă de 20 de dolari în găleata de donații marcată cu „Schimbare 4 Schimbare”. Trump a mers la biserică ca și candidat în octombrie 2016. Apoi a revenit, un an mai târziu, ca președinte în urma împușcăturilor în masă la un festival de muzică.

Ce tot număra de zor, în mână

Înainte de dezbaterea prezidențială finală, președintele Trump a participat la o slujbă, dar o fotografie de la eveniment a atras multă atenție pe social media. Președintele a participat la evenimentul cu multă lume, și a fost văzut din nou fără mască. Înainte de a face donația, a fost surprins numărând banii în timp ce stătea pe un scaun pe podium. Fotografia președintelui SUA, realizată de fotograful Carlos Barria, de la Reuters, a fost curând distribuită pe rețelele sociale.

Președintele Trump se afla în Nevada, într-o călătorie de campanie. Nevada este statul crucial pe câmpul de luptă pe care l-a pierdut în fața democraților în 2016. Spre surprinderea tuturor Trump a participat la serviciul de masă înainte de un eveniment de campanie în Carson City.

Momentul surprins de fotograf, dar și imaginile video au făcut înconjurul rețelelor de socializare. Explozia de comentarii acide, glumețe sau chiar răutăcioase la adresa președintelui au umplut internetul. Președintele Trump, în plină campanie electorală, a reușit să întoarcă, unii ar spune pozitiv, șansele de partea sa, după scandalul recent cu laptopul fiului fostului Vice-Președinte, Joe Biden.

FBI a reușit să pună mâna pe conținutul delicat al laptopului lui Hunter Biden, dar deocamdată nu au anunțat nicio anchetă oficială. Sursele spun că s-ar fi descoperit email-uri compromițătoare la adresa lui Joe Biden și a fiului său, informații ce ar putea deveni piatra de moară a contracandidatului lui Donald Trump. Rudy Giulani, fostul primar al New-York-ului a afirmat că în acele email-uri sunt lucruri grele care au legătură directă cu România. A afirmat acest aspect, nu odată, ci în trei intervenții diferite la televizunea americană.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI