Cum a fost amplasată bomba înainte de moartea afaceristului din Arad. Informații de ultimă oră

Cum a fost amplasată bomba înainte de moartea afaceristului din Arad. Informații de ultimă oră
Cum a fost amplasata bomba inainte de moartea afaceristului din Arad

Noi detalii terifiante au ieșit la iveală în cazul asasinatului omului de afaceri din Arad. Conform celor de la Antena 3, afaceristul Ioan Crișan a fost omorât, după ce mașina în care se afla a explodat imediat după ce a pornit motorul. Se pare că bomba ar fi fost montată de către un profesionist în mai puțin de 60 de secunde.

Cum a fost amplasată bomba înainte de moartea afaceristului din Arad

Explozibilul folosit ar fi fost chiar vestitul trinitrotoluen, cunoscut sub abrevierea de TNT. Potrivit experților, bomba folosită este una de tip militar din fosta Iugoslavie şi montarea ei nu ar dura mai mult de un minut.

„E drept că sunt foarte multe întrebări fără răspuns şi da, se confirmă acea informaţie, potrivit căreia există un cerc foarte restrâns de suspecţi şi anchetatorii ştiu cu exactitate ce s-a întâmplat acolo în momentul de faţă, numai că se încearcă să se ajungă la capul reţelei, acel individ care a comandat acest asasinat (…)

Am reuşit să aflăm astăzi şi faptul că s-a folosit acele substanţe explozive şi anume acel TNT, iar din datele pe care le deţin nu vorbim de un amator, ci vorbim de un profesionist care a amplasat acel dispozitiv exploziv într-un timp extrem de scurt, 1 minut. Foarte multe date arată că s-ar fi întâmplat în parcarea din faţa apartamentului său.”, a declarat reporterul Roxana Ciucă pentru Antena 3.

Cum a murit, de fapt, afaceristul Ioan Crișan

Mai multe ipoteze au ieșit la iveală după ce Ioan Crișan și-a pierdut viața în momentul în care o bombă a fost detonată și mașina lui a fost cuprinsă de flăcări. Câțiva martori au povestit că ar fi văzut un bărbat suspect umblând la automobil, iar camerele de supraveghere au observat o persoană suspectă, îmbrăcată în negru. Detalii sunt puse cap la cap în cazul afaceristului ce s-a stins din viață în parcarea unui supermarket din Arad, iar autoritățile au reușit să facă o listă restrânsă de suspecți.

Ioan Crișan era un om discret și la locul său, potrivit spuselor celor cunoscuți. Acesta își petrecea timpul, de obicei, la un local din apropierea locuinței sale, loc unde în care fost surprins de camere cu doar două zile înainte să piară carbonizat în mașina ce a explodat.

Regretatul om de afaceri deținea una dintre puținele ferme de somn african din Europa de Est. Chiar dacă acesta nu își dorea să iasă în evidență și spera să câștige cât mai mulți bani, se pare că datoriile îl ajungeau din spate. Spre exemplu, firma pe care o deținea apărea în multe dosare de executare silită. În același timp, multe persoane au susținut că el ar fi construit tot ce deținea pe bani împrumutați.