Cum a făcut Dorian Popa primii bani, la doar 13 ani. Nu credeai că are acest talent EXCLUSIV

Cum a făcut Dorian Popa primii bani, la doar 13 ani. Nu credeai că are acest talent EXCLUSIV
Dorian Popa a lucrat din adolescență. Cum își făcea banii atunci?

Dorian Popa este, în prezent, unul dintre artiștii cu cele mai mai câștiguri din ultimii ani și, ne spune acesta, faptul că la vârsta de 14 ani, odată cu despărțirea părinților săi, a trecut de la o situație finaciară modestă la una slabă, a constituit unul dintre cei mai puternici factori motivaționali pentru el.

Cum și-a câștigat Dorian Popa primii bani?

În prezent, Dorian Popa învârte ”banii cu lopata” și-și poate permite cam orice. Artistul culege roadele muncii sale și a imaginii pe care a reușit să și-o creeze de-a lungul anilor. Acesta ne-a mărturisit însă că principalul factor care l-a motivat să ajungă acolo unde este, l-a constituit situația financiară pe care a avut-o familia sa, odată cu divorțul părinților, pe când el avea doar 14 ani.

”În viața mea există doar mama. La 14 ani, când s-a întâmlat ruperea dintre ai mei, a trebuit să facem trecerea de la o situație financiară medie, la una spre slabă. Dar n-a fost așa de deranjant pentru mine, cred că a fost unul dintre cei mai putenici factori motivaționali din viața mea”, a declarat acesta pentru playtech.ro

  • Repara calculatoarele vecinilor

Dorian Popa a început să câștige frumușel încă de la vârsta de 13, reparând calculatoarele vecinilor și ajunggând informatocianul cartierului.

„Am început să câștig primii bani încă de la 13 ani, când mă duceam prin cartier și am început să repar calculatoarele vecinilor mei. Eu aveam calculator de la 7 anișori, mi-au plăcut întotdeauna lucrurile legate de informatică, mă pricepeam să formatez un calculator, să reinstalez toate serverele, că pe vremea aia nu era ca acum.

Făceam bănuți frumoși, la mine în cartier eram informaticianul de bază. Singurel am învățat, cu internetul pe telefonul fix, de mă certa maică-mea când nu-i mergea fixul”, ne-a spus artistul, care e și de părere că „fiecare pas îl facem către un drum bine stablit”.

Avea momente când găsea ghetele goale în copilărie

Dorian Popa nu și-a găsit ghetele pline cu cadouri de Moș Niculae, dar, spune acesta:

„La mine a venit tot anul. Îi mulțumesc și lui Moș Niculae, și lui Dumnezeu, pentru tot ce mi se întâmplă, le mulțumesc celor care au încredere în mine. Pot merge acum să-mi iau tot ce vreau eu, chiar dacă Moșul nu a venit la ghete.

Dacă mă duc acum mi le pot umple pe toate, și chiar nu-s puține”. În copilărie, nu de puține ori, artistul nu a primit nimic sau a găsit nuielușa în ghete. „Când eram copil, am primit și nuielușa la greu, am primit și ce mi-am dorit, dar și nimic.. Am trecut prin toate”, ne-a mai spus acesta.

Face cadouri de sărbători prin…transferuri bancare

În schimb, artistul este un „moș” extrem de generos cu cei dragi, iar cadourile sale se fac doar prin transferuri bancare.

„Sunt un Moș Nicolae mai contemporan, care lucrez masiv cu aplicația bancară, nu cu ghetele, eu fac transferuri, la mine Moșul se descurcă mai bine în sistemul bancar online. E și mai lejer.

Fiind un om care nu am avut tot timpul bani, am învățat că cineva știe cel mai bine ce-și dorește pentru el, așa că îl las să decidă el. Sunt vremuri când câțiva bănuți te pot ajuta să-ți rezolvi problemele, de ce să cheltuim pe cadouri tip clișeice, când poate omul are nevoie de un ajutor financiar și poate acest cadou reprezintă mai mult decât orice pentru el.

Dacă vrea să-și ia gentuță sau ghetuțe, să-și ia acea persoană, să decidă singură de ce are nevoie. Eu nu lucrez cu sume mici, trebuie să fie de patru cifre, dacă nu, mai bine te lași de meserie. Pentru cine merită, și-n valută, depinde de situație”, a completat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI